Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ez az étrend...

Szerintetek ez az étrend mennyire jó fogyókúrának?

Figyelt kérdés

Vagyis ha leadtam a kívánt súlyfölösleget, akkor majd egy ici-picit többet fogok enni, és persze oda fogok figyelni a táplálkozásomra, de sokkal engedékenyebb leszek magammal, szerencsére nem vagyok könnyen hízó alkat.

Szóval reggelire etten egy közepes tál zabkását, amit vízben főztem meg. Cukor helyett egy kevés édesítőt adtam hozzá, és egy darab kivit.

Olyan dél körül ittam egy hatalmas pohár lattét.

Aztán a délután folyamán olyan kettőkor pár szelet parenyicát és gomolyát, öt körül egy egész kis adag gyümölcssalátát. Ezután elmentem futni. fél órát voltam oda, este nyolckor értem haza. Fél kilenckor ettem még egy narancsot.

Fontos, hogy 11 körül fekszem le, és 9-10kor kelek.

Szerintetek egy ilyen étrend hosszú távon (3-4 hónap) működhet?

18/L

2021. febr. 20. 21:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Olyan 15 kilót szeretnék fogyni 4 hónap alatt. 170 cm vagyok és 80 kg. Bár alkatilag elég izmos, és vastag csontozatú.
2021. febr. 20. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rendes kaját kéne enni, ez így csak csipegetés kb. Egy egész okés reggeli, egy kávé, és egy kis gyümölcs, ez maximum pár száz kalória (kivéve, ha a latte jó cukros-tejes). Miért nem ebédelsz rendesen? Csak pár szelet sajtot, nem igazán értem. Szerinted ez fenntartható? Semmi zöldség, semmi hús, semmi főtt kaja, kb. 0 fehérje. Nem, szerintem nem működhet hosszú távon, pedig én sem vagyok egy nagyétkű.
2021. febr. 20. 21:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm a válaszod!!:))
2021. febr. 20. 21:55
 4/8 A kérdező kommentje:

Egyébként igen, a kávé jó cukros volt, meg hatalmas adag :)

Várom a további ötletek, tapasztalatokat :)))

2021. febr. 20. 23:30
 5/8 anonim válasza:
63%

Szerény véleményem szerint ha odafigyelsz, hogy ne egyél finomítatlan cukrot mint csoki és mi egyéb nyalánkságok, illetve a fehér lisztes termékeket (vagy akár a bármilyen liszteset) is elhagyod és emellett sportolsz, akkor 3-4 hónap alatt 5-10 kilót biztos le lehet adni.

Az én példámat semmiképp sem kövesd, mert csakis húst ettem zöldséggel 1 hónapig, abból is nagyon minimálisat és leadtam 11 kilót, de a testem nagyon megsínylette, jobb fokozatosan, szép lassan leadni a súlyodból. Szerintem nem kifejezetten kell drasztikus fogyókúrába kezdeni (saját káromon megtanultam) elég csak odafigyelni, hogy mit és mennyit eszel és ha mozogsz mellette ahogy írtad, az még plusz kalóriaégetés.

2021. febr. 20. 23:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!! :D
2021. febr. 20. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó lett volna, ha az ebéd cukros latte helyett hús lett volna egy kisebb adag körettel, sok zöldséggel, vacsorára pedig megetted volna a sajtot, hozzá nyers zöldséget, salátát.
2021. febr. 21. 08:53
 8/8 varlamov ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal! Napi 4-5x kajálj! Legyen benne fehérje, rost. Ne feledd, akkor tud rendesen dolgozni a tested, ha megvan az "üzemanyag" is hozzá. Nem tudsz égetni se egy bizonyos bevitt tápanyag alatt.

Itt egy videó https://www.youtube.com/watch?v=BZfyOZDCSLc

Ő jobban magyaráz :)

2021. febr. 21. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!