Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fogyókúras ételeket irnatok...

Fogyókúras ételeket irnatok legyezives? Ti miket szoktatok csinálni h változatos legyen az étrend?

Figyelt kérdés

Bármilyen receptet szívesen várok

A rakott káposzta fogyókúrás?

2020. ápr. 21. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A rakott káposzta nem kifejezetten fogyókúrás, de elkészítheted diétásan is, ha sovány húsból, zsírszegényen készíted, barnarizzsel vagy búzakorpát, zabkorpát is keversz hozzá.
2020. ápr. 21. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is lehet fogyókúrás, ha kevesebb rizst teszel bele, és/vagy több káposztát. Étrend, makrók kérdése.

Számomra a változatos étrend abból áll, hogy sokféle zöldséget, gyümölcsöt eszem, heti szinten többféle húst (hal, marha, csirke, sertés, pulyka, belsőségek). Eszek levest, főzelékeket, nyers, párolt vagy wokban sült zöldséget, salátákat, a húsokat is változatos módon készítem el. Minden nap eszem tojást, reggelire vagy vacsorára (főtt tojás, rántotta, tükörtojás, tojáskrém). Emellett még olajos magvakat, gyümölcsöket, néha sajtot, rizst.

Hagyományos receptek alapján főzök, csak bizonyos összetevőket másra cserélek (pl. tej helyett natúr kókusztej, búzaliszt helyett zabpehelyliszt, étolaj helyett zsír vagy kókuszzsír).

2020. ápr. 22. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenből lehet fogyókúrás, csak a mennyiségre figyelj oda. Én úgy szoktam, hogy simán megeszek bármit, de sose sokat, vagy max egy héten próbálom 1 zacskó chipsre csökkenteni a dolgot. Jó lehet a rizs, a párolt zöldség is, jók a zabkásák, a levesek (általában a rántás nélkülieket szokás ide sorolni). Ami nagyon zsíros, azt egyértelműen érdemes csökkenteni. Szerencsére én szeretem a zöldségeket, legalábbis sokat. Konzervben is (bébirépa, bébikukorica, zöldborsó), nyersen is (répa, zeller). A savanyúságok nullkalóriások. Kevés fehér lisztes pékárút eszek, igyekszem kerülni, leginkább teljes kiőrlésűt veszek magamnak, persze néha becsúszik a fehér is. Igyekezz péktermékekből keveset enni.
2020. máj. 4. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!