Ez az étrend jó lesz fogyókúrához?
Figyelt kérdés
Reggeli: 3 főtt tojás, 2 puffasztott rizs
Tízórai: banán turmix fél bananbol
Ebéd: párolt zöldség 150g, párolt hús 150g
Uzsonna: vmilyen magvak
Vacsora; uborka 60g, joghurt 60g, sült sonka 100g
És minden nap 30-60percet elliptikus trénerezek és van olyan is amikor e mellé még jön kb 20-30 per súlyzós vagy saját testsúlyos edzés
2020. ápr. 23. 10:58
1/9 A kérdező kommentje:
16/170cm/L napi 1200-1300kcal 80-90g szénhidrát, 110g fehérje
2020. ápr. 23. 11:01
2/9 anonim válasza:
Honnan a halálból tudjuk, ha semmilyen adatodat nem adod meg?
3/9 A kérdező kommentje:
És 113kg vagyok
2020. ápr. 23. 11:04
4/9 anonim válasza:
Ha ilyen súlyos vagy, nem lesz elég a napi 1200 kalória. De amit összeírtál, szerintem annyi sincs. Kb. 3 kilót kellene leadnod HAVONTA. Úgy állítsd be a napi kalóriát, hogy ezt az ütemet tartsd! (1. vagyok)
5/9 A kérdező kommentje:
És akkor is többet kellene ennek vagyis kalória szempontjából ha ennyivel is teljesen jól lakok
2020. ápr. 23. 11:14
6/9 A kérdező kommentje:
*ennem?
2020. ápr. 23. 11:14
7/9 anonim válasza:
Igen, mert ezzel max most laksz jól. Hosszú távon unalmas és egyhangú lesz és bezabáláshoz fog vezetni. Pláne ha eddig teljesen máshogy étkeztél. Próbálhatod persze tartani, de kétlem, hogy ekkora súlynál menne hosszútávon. Érdemesebb lenne fokozatosan csökkenteni valami reális értékről kiindulva.
Az ételek egy napra jók, de gondolom nem minden nap ugyanezt fogod enni.
8/9 anonim válasza:
Ja és a puffasztott rizs, teljesen értelmetlen, ha csak nem azért eszed mert szereted. Ennyi erővel ehetsz teljeskiörlésű kenyeret is az legalább nem olyan száraz.
9/9 anonim válasza:
Nyugodtan ebédelhetsz bármilyen főtt kaját, csak kis adagot egyél. És vacsorára is, ha megéhezel, ehetsz halat, csirkét salátával stb. A lényeg, hogy kevesebbet egyél mint eddig, ne egyél össze-vissza. A mozgást is én heti 3 alkalommal kezdeném és később emelném a mennyiséget, ugyanis ha már most minden nap edzel erre beáll a tested és nem fog fejlődni egy idő után. Akkora a túlsúly rajtad, hogy az első 10-20 kiló gond nélkül le fog menni egy kis odafigyeléssel és heti 2 elliptikus trénerrel és 2 erősítéssel. Aztán ha megáll a fogyás úgy 90 kiló körül, ráérsz majd szigorítani meg edzést növelni. Ha már most kimaxolod a dolgot, hamarabb feladod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!