A nyálban van kalória? Nem a sajátomra gondolok hanem arra ha pl más nyálát innám. Ha igen akkor mennyi van 100ml-ben?
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 00:08
11/16 anonim válasza:
Ez azért már elég beteges, ha a nyálról is az jut eszedbe hány kcal van benne. Ne számolhass ilyen rögeszmésen inkább élj.
12/16 anonim válasza:
Más spermájának megevésén nem gondolkodol?
13/16 anonim válasza:
#12 Biztos laktató, fehérjedús táplálék, jó lehet fogyókúra idején.
(XD)
14/16 anonim válasza:
Na joo, most hanytam el magam!!! NEM hiszem el, hogy ilyen emberek elnek koztunk.... Mas nyalat inni... Aahh...
15/16 A kérdező kommentje:
Emberek chill. Senki nem mondta hogy én más nyálát akarom inni. Éjszaka eszembe szoktak jutni fura dolgok és ezért elgondolkoztam rajta hogyha pl a vizet valaki lecserélné nyálra az hány kalória lenne mivel ugye a vízben nincs semennyi kalória. De akkor ezek szerint erről még nem készült kutatás és nincs hivatalos adat. Nem számolgatok rögeszmésen szimplán éjszaka ilyen f*szságokon van időm gondolkozni amikor nem tudok aludni. Attól függetlenül soha nem tennék ilyet és a jövőben sem fogom kipróbálni ezt. Nem értem miért minden második válasz abból állt hogy fúj, szerintem ennél sokkal gusztustalanabb dolgok is vannak akár a hétköznapi életben csak nem gondolunk bele. Mindenestre azért köszönöm a válaszokat, én nem pontoztam le senkit.
2021. aug. 12. 23:11
16/16 A kérdező kommentje:
Idő közben elolvastam egy erről szóló reddit posztot, ott azt írták hogy nagyjából 8-10kcal/liter a nyál. Nem tudom ki mérte fel és hogyan és hogy mennyire hiteles de mondhatni hogy ezzel választ kaptam a kérdésemre.
2021. aug. 12. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!