A nyálban van kalória? Nem a sajátomra gondolok hanem arra ha pl más nyálát innám. Ha igen akkor mennyi van 100ml-ben?
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 00:08
1/16 anonim válasza:
Van, de nem fogsz tőle hízni, a fizikai aktivitás, és a szexuális interakció sokkal több energiát visz el.
2/16 anonim válasza:
Napi "idióta kérdés fogyás témában"-t add meg Uram, nekünk, Ámen.
4/16 anonim válasza:
Szerintem a nyál nullkalóriás, ellenkező esetben senki sem pusztulna éhen, lévén, hogy egész nap a saját nyálunkat nyeljük.
5/16 anonim válasza:
Ha kalória nincs is, neked testidegen bacilus és virus van bőven.
6/16 anonim válasza:
Egy-két tegnapi kajamaradék megdobhatja, nem? 😂
7/16 anonim válasza:
Fúj... Kösz, elment az étvágyam a reggelitől.
8/16 anonim válasza:
Én már csak a "mennyi kalória van a levegőben, csak orron át lélegezzek?" kérdést várom 🤣
9/16 anonim válasza:
Egy anorexiást hallottam már a bélyeg kalóriatartalma miatt aggódni...
10/16 anonim válasza:
Hámsejtek maradványai, ételmaradékok, mucin, amiláz és egyéb fehérjék, ezek mind "kalóriával" bíró elemei a nyálnak. Ahogy lenyeled, ezek a komponensek is minden bizonnyal megemésztődnek. Nem tudok pontos kcalt mondani, de tippre eszméletlenül kevés energiáról lehet szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!