1200 kalóriás diétánál van rá esély, hogy ennyi idő után mutatkozzon eredmény?
Figyelt kérdés
Egy hete tartom az 1200 kalóriás diétát, minden nap edzem + napi 4 liter vizet iszom. Előtte másfél hónapig 1500 kalóriás diétát tartottam, de szinte semmit nem fogytam, igaz nem minden nap tornáztam. Két hét múlva lesz barátnőm esküvője, van rá esély, hogy addig bármilyen látható eredménye legyen a fogyókúrának? Jelenleg 70kg vagyok( egy hete mértem magam), 169 cm magas 30 éves , nő. Inkább a hasamon és a karomon van felesleg.2021. aug. 2. 09:57
1/4 anonim válasza:
Van esély rá szerintem, hogy legyen eredménye, két hét még "sok" idő! :) Sok sikert hozzá!
2/4 anonim válasza:
Azt nem irtad szamodra mit jelent az "eredmeny"? Csak jelenlegi infokat adtal meg, de nem irtad hogy mire akarsz lefogyni, igy nehez beloni a dolgot.
Nyilvan 2 het alatt drasztikus valtozasokra ne szamits, meg akkor sem ha mondjuk 65kg a cel.
Egy honapa mulvara mar azt mondom realis, de 2 het alatt, nem igazan. Max 1 - 2 kilo.
3/4 A kérdező kommentje:
Nyilván csodát nem várok, max. hogy feszesedik addig a bőröm, vagy egy picit laposabb has.
2021. aug. 2. 10:33
4/4 anonim válasza:
Ahhoz eleg az, hogy egy picit dehidratalt vagy arra a par orara, reggel ne igyal semmit max egy pohar vizet, meg aznap elott este fele se igyal mar sokat.
Enni meg vegkepp ne egyel este 6 utan. Masnap reggel amikor az eskuvo napja van akkor meg vegkepp ne.
Termeszetesen folytasd a dietadat meg az edzest.
Ezzel kb elered nagyjabol azt a kulsot amire te vagysz, egy rovid ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!