Megállt a fogyásom. Miért?
Mindent eszek vegyesen kivéve édességet, ha megkívánom édesítőszeres dolgot eszek.Így ezt tudom tartani mindenféle éhezés, sóvárgás nélkül! :)
Köszönöm a válaszokat, akkor nincs probléma, csak várni kell.
ezt semmiképp se csökkentsd
ha sportolsz akkor lehet, hogy felszedtél kis izomzatot is
egy másik lehetőség a ciklus, ciklus előtt és alatt akár 4-5 kióval többek lehetnek a nők
mindent jól csinálsz és így tovább, viszont türelem az nagyon kell és egyre lassabb ütemben fognak lemenni a kilók, mert egyre kevesebb a túlsúly, de le fog menni.
Ha jól értem, akkor 138-140kiló vagy, ehhez a súlyhoz 1500kcal nagyon kevés !
Első hetekben igazából kb. csak víz megy le, majd utána kezd a zsír, szóval ezért is látod ilyen nagynak a számbéli változásokat és gondolom ezért kezdtél el aggódni is, de ez normális, csak ne várd el, hogy minden hónapban ilyen mértékű változások lesznek !
Simán megehetnél 2600-at, azzal is fogynál, sőt papiron heti 1kg-t simán vagy még többet is a magas testsúlyod miatt. (Nem bántásból írtam !)
(Pontosan mérj és írj mindent, mert ha nem tartod be ezeket, akkor mindig könyebb lesz a kcal-ra fogni a dolgokat, pedig te vagy a hibás !)
Sok sikert ! :)
Érdekesek a hozzászólások... Mivel 147kg-os testsúlyhoz az 1500kcal fogyást eredményez, a 138kg-nál már valószínűleg mást. Csökkent az anyagcseréd (EZ NEM BAJ!!), ezáltal kevesebb kalóriára van szükség. A kérdésedre a válasz NE! A kcal-t már ne csökkentsd, egyél több fehérjét hisz jobb a termikus hatása így az emésztése több kcal-t éget el. VAGY Mozogj valamit, nem azt mondom, hogy fuss maratonokat, hanem valami kis séta 10 perc esetleg súlyzózás alacsonyabb súlyokkal, stb...
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!