Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha egy nap 3000 kaloriat...

Ha egy nap 3000 kaloriat vittem be lehet kompenzalni ugy hogy ma 1000ret viszek be?

Figyelt kérdés
2000el dietazok, tegnap ittam es melle sokat ettem

2021. máj. 15. 12:44
 1/6 anonim válasza:
92%

Nem egy nap számít.

Folytasd tovább 2000-rel.

2021. máj. 15. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

Nem. Az ilyen megszállott kalóriaszámolgatás pedig egyenes út az evési rendellenességekhez (vagy évekig bűntudatod lesz az evés miatt, és ekörül fog forogni az életed, vagy pedig elpattan benned valami, és habzsolni kezdesz, hiszen feleslegesen szigorú szabályokat akarsz betartatni magaddal)

Kalóriázgatás helyett jobb csak simán arra ügyelni, hogy zöldségek domináljanak az étrendedben, és hogy mozogj.

Ha megvonod magadtól az amúgy egészséges ételt, akkor azzal nem a zsírodat csökkented, hanem az agyad,és az izmaid nem kapják meg a működésükhöz szükséges tápanyagokat. Semmit sem érsz el vele, csak szarabbul leszel.

2021. máj. 15. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Nem. 1000 kalória az koplalás, éhezteted a szervezeted. Folytasd tovább a 2000 kalóriás étrendedet.

Egy naptól nem dőlt össze a világ, lesz még több ilyen. Annak semmi értelme, ha valaki vasszigorral tartja magát a kalóriakerethez. Előbb-utóbb meg fogja unni és falásroham lesz a vége.

2021. máj. 15. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
1000kcal az koplalás, heti 1 csalónap teljesen oké
2021. máj. 15. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Felesleges, 1-1 ilyen nap nem oszt nem szoroz, ha nem túl gyakori.

Havi 1x 5-6000 kcal- os csalónappal, egyébként napi 2500 kalória körüli diétás étrenddel és közepes aktivitással fogyok folyamatosan, már több mint 2 éve. Semmit nem számít ( rossz értelemben) ha néha megengedsz magadnak ilyen napokat. Még a hosszútávú fenntarthatóságban is segíthet ha kevésbé vagy szigorú magaddal szemben:)

2021. máj. 16. 00:11
 6/6 anonim ***** válasza:
4%
Egy nap 1000 kcal még nem koplalás,főleg úgy,hogy előző nap bezabàlt.Én is úgy szoktam,hogy ha egy nap x kcallal többet eszek másnap ugyanannyival próbálok kevesebbet enni.Tartom a súlyom és nem vagyok anorexiás azért mert néha kevesebbet eszek.Úgyis az átlagot kell nèzni.
2021. máj. 17. 08:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!