Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nagyon félek 400 kaloriáról 1000re emelni a bevitelemet, amire iskola mellett nagyon szükségem lenne, félek hogy hízni fogok.. Érdekelne ti mit szóltok, volt-e veletek ilyen..
Sportolok hetente 6x, amikor keményebb akkor 30-50 percet, amikor könnyebb 40-80 percet, lány vagyok 59 kg, 167 cm, iskolás
2021. máj. 5. 16:58
11/15 A kérdező kommentje:
Nem sikerül :(
2021. máj. 5. 19:16
12/15 A kérdező kommentje:
Figyeljetek, már tényleg nem tudom mit csináljak, bögök folyton, sokszor eszem magam túl az éhség miatt, már kivagyok, most is sírok és teljesen utálom magam, nem tudom hogy fog menni, legtöbbször arra gondolok már hogyha elintézném magam nem kellene ezen gondolkozzak hogy hogy nézzek ki, már egyszer kevés tartott vissza esmegcsináltam volna! Mit tegyek? 😭
2021. máj. 5. 19:22
14/15 anonim válasza:
1300 kalóriával se ennéd túl magad, ne idegeskedj ennyit ezen az egészen. A magasságodhoz teljesen jó a súlyod, ha meg ilyen sokat edzel akkor az alakod is biztos nagyon jó. Ne koplalj és ne hánytasd magad!! Ennyi mozgáshoz étel is kell, ne várd meg még rossza fordul a dolog és valami bajod lesz ilyen kevés ételtől.
15/15 anonim válasza:
400 kalória? 😯 az nagyon kevés. De még az 1000 is. Szerintem fokozatosan emeld. Pl minden héten 100 kcalal többet egyél. Meg nézd meg h neked mennyi kalória kell a súlyod tartásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!