Mi a véleményetek?
Nagyon félek 400 kaloriáról 1000re emelni a bevitelemet, amire iskola mellett nagyon szükségem lenne, félek hogy hízni fogok.. Érdekelne ti mit szóltok, volt-e veletek ilyen..
Sportolok hetente 6x, amikor keményebb akkor 30-50 percet, amikor könnyebb 40-80 percet, lány vagyok 59 kg, 167 cm, iskolás
Az a véleményem, hogy ha ez nem trollkodás, akkor beteg vagy és orvosi segítségre van szükséged egy egészséges étrend kilakításához. Sürgősen emeld a kalóriát, 1000 kalóriától még soha senki (felnőtt vagy félfelnőtt) nem hízott.
Viszont ami valamennyire megnyugtató, hogy nyilván nem 400 kalóriát eszel, hiába hiszed azt, mert nem bírnál létezni sem, nemhogy sportolni.
És mennyi idő alatt tudok 5 kilót fogyni 1000 kaloria mellett hogy látszódjon is meg?
Mit edzzek főleg? Június közepéig menne?
1) ha iskolás vagy (16 alatt) akkor ez neked normális, nincs felesleged valószínűleg (Ha felnőtt lennél akkor is ideális lenne)
2) 1300kcal alatt koplalás még felnőtteknek is, ami jojóhoz vagy rosszabb esetben anyagcsere lassuláshoz vezethet (400-ba bele is lehet halni)
3) ha így véletlen fogynál is, izomból fogynál ami rosszabb mintha simán pufi lennèl kinézetre
4) 16 alatt eleve diètázni sem nagyon kéne, helyette egészségesen enni és sportolni jobb.
Javaslom hogy olvass utána, kérdezd meg a szüleidet erről ne menj bele minden hülyeségbe...
A neten random mindenki írhat mindent. Én sem vagyok nagy tudós ne érts félre. De amit csinálsz az veszélyes és jó indulatból mondom.
Szívesen segítek ha gondolod de ne csinálj hülyeséget.
Ha ennek ellenére tényleg fogyni akarsz akkor inkább eddz, ne tedd tönkre a tested.
Beírod a keresőbe, hogy képfeltöltés, kiválasztasz egyet, feltöltöd, és bemásolod ide a linkjét.
Sok kitartás, ne hagyd, hogy a betegség győzzön!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!