Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nagyon félek 400 kaloriáról 1000re emelni a bevitelemet, amire iskola mellett nagyon szükségem lenne, félek hogy hízni fogok.. Érdekelne ti mit szóltok, volt-e veletek ilyen..

Sportolok hetente 6x, amikor keményebb akkor 30-50 percet, amikor könnyebb 40-80 percet, lány vagyok 59 kg, 167 cm, iskolás

2021. máj. 5. 16:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy ha ez nem trollkodás, akkor beteg vagy és orvosi segítségre van szükséged egy egészséges étrend kilakításához. Sürgősen emeld a kalóriát, 1000 kalóriától még soha senki (felnőtt vagy félfelnőtt) nem hízott.

Viszont ami valamennyire megnyugtató, hogy nyilván nem 400 kalóriát eszel, hiába hiszed azt, mert nem bírnál létezni sem, nemhogy sportolni.

2021. máj. 5. 17:08
 2/15 A kérdező kommentje:

És mennyi idő alatt tudok 5 kilót fogyni 1000 kaloria mellett hogy látszódjon is meg?

Mit edzzek főleg? Június közepéig menne?

2021. máj. 5. 17:11
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Olyan sokszor olvasom itt az oldalon, hogy ilyen alacsony kalória kell valakinek a fogyáshoz. Ezen mindig csodálkozom, mert én 1200 kalória, 3 étkezés mellett tudtam viszonylag egyszerűen lefogyni és tartom is a súlyom. 170 cm és 50 kg körül vagyok jelenleg.
2021. máj. 5. 17:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy anorexiás vagy, és nem fogynod kell, hanem orvost és pszichológust keresni nagyon sürgősen. Magadtól nem fogsz változtatni, ez nyilvánvaló, de majd ha a suliban elájulsz, reméljük a tanáraid észreveszik.
2021. máj. 5. 18:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

1) ha iskolás vagy (16 alatt) akkor ez neked normális, nincs felesleged valószínűleg (Ha felnőtt lennél akkor is ideális lenne)

2) 1300kcal alatt koplalás még felnőtteknek is, ami jojóhoz vagy rosszabb esetben anyagcsere lassuláshoz vezethet (400-ba bele is lehet halni)

3) ha így véletlen fogynál is, izomból fogynál ami rosszabb mintha simán pufi lennèl kinézetre

4) 16 alatt eleve diètázni sem nagyon kéne, helyette egészségesen enni és sportolni jobb.

Javaslom hogy olvass utána, kérdezd meg a szüleidet erről ne menj bele minden hülyeségbe...

A neten random mindenki írhat mindent. Én sem vagyok nagy tudós ne érts félre. De amit csinálsz az veszélyes és jó indulatból mondom.

Szívesen segítek ha gondolod de ne csinálj hülyeséget.

Ha ennek ellenére tényleg fogyni akarsz akkor inkább eddz, ne tedd tönkre a tested.

2021. máj. 5. 18:05
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen, jól írtad az anorexiát #4, be is vallom, de egyszerűen gyűlölöm magam bármit is teszek, hosszú lenne leírni az egész történetem, röviden annyi, hogy 3 év alatt bulimiásból lettem anorexiás durván, majd megint bulimiás és ha így folytatom anorexia lesz,de ilyan mintha valaki irányítana, hogy csináljam és nem tudok leállni. Egy napot sem tudok kihagyni minimum 1 ora torna nélkül, sokszor szédülök meg amikor felkelek az ágyból is. Mostanában szoktam hányatni is magam, leszek rosszul amikor erre gondolok, de nem megy hogy befejezzem.. A szüleim kértem szépen vigyenek dietikushoz, mert ha én kell saját magam irányítsam, akkor baj lesz, ahogy már egyszer bekövetkezett, de ők mind avval vannak el, hogy egyek ételt és hagyjam az ilyen hülyeségeket, mert nem vagyok kövér. Nem tudják felfogni, hogy nem tudom magam elfogadni, sehogy!
2021. máj. 5. 18:35
 7/15 A kérdező kommentje:
És gondolom számít ez is, hogy fog.gátlót írt fel a nőgyógyász mert már muszáj volt annyira tönkre tettem magam az anorexiás korszak alatt
2021. máj. 5. 18:40
 8/15 A kérdező kommentje:
Képet esetleg hogy tudnék felrakni hogy lássátok is?
2021. máj. 5. 18:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne a kép. (Én is anorexiás voltam és kíváncsi vagyok)
2021. máj. 5. 18:54
 10/15 anonim ***** válasza:

Beírod a keresőbe, hogy képfeltöltés, kiválasztasz egyet, feltöltöd, és bemásolod ide a linkjét.

Sok kitartás, ne hagyd, hogy a betegség győzzön!!!

2021. máj. 5. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!