Véleményeket és tippeket várok?
Egy kicsit hosszú lesz de köszönöm ha elolvasod:
Szóval 16 éves lány vagyok, 175 cm magas és 62 kg.Testalkat:nagy mell és fenék, kicsit vastagabb combok, nagyon nagyon izmos vádli és lapos has.
Pár hónapja elkezdtem egészségesebben étkezni mivel kiderült, hogy glutén érzékeny vagyok, laktóz intoleranciám és egy kis inzulin rezisztenciám is van. Ez úgy derült ki, hogy 0-24 rosszul voltam és egy pár napos kivizsgálásra kórházban voltam. Szóval elhagytam a fehér lisztet és jelenleg csak gm kenyereket eszek, tejterméket eddig se fogyasztottam de mostmár teljesen kiiktattam az életemből a cukorral együtt. Az étkezésem nagy részét húsok, legfőképp csirkemell teszi ki. Gyakran eszem gyümölcsöket és zöldségeket és tojást. Augusztus 1-én szeretnék egy 700 kcal-os diétát elkezdeni(saját döntésem, véleményt nem kérek). Abba viszont szeretnék segítséget kérni, hogy pl egy ilyen nap mit ehetnék? És látványos változáshoz mennyit kéne sportolnom? Pl 200 felülés+200 guggolás stb...
Látványos változást tényleg hamar el tudsz így érni.
A kórházban jól fogsz majd mutatni, komolyan! Én nem beszéllek le semmiről, csináld ahogy jólesik.
Látom nagyon képben vagy a témát illetően. :D
700 kalóriás étrend?
Bocsi, ha elspoilerezem a hatodikos biosz tankönyvet, de a szervezetnek nem kalóriára van szüksége, hanem makró tápanyagokra (fehérje, szénhidrát, zsír) és mikró tápanyagokra (vitaminok, ásványi anyagok).
A te spéci 700 kalóriás étrendedben mennyi fehérje, szénhidrát, zsír, ásványi anyag és vitamin van?
A napi 200 felülés + 200 guggolás még nagyszerűbb ötlet.
Gondolom szerinted az aerob és kardió edzés túl mainstream, azokkal csak a gyökerek fogynak, aki fogyni akar, annak felülést kell csinálni, hisz ha sokat edzem a hasizmom, akkor leég róla a zsír, hisz természetesen létezik helyi zsírégetés, ahogy a Föld is lapo.
A 200 guggolás pedig különösen jót fog tenni a fenekednek, jó kerek lesz tőle, ahogy megedződnek a farizmaid. SPOILER! Nem, mert a 700 kalóriás étrend miatt már rég lebontotta őket a szervezeted, és csak a bőr fog lötyögni rajta.
Őszintén érdekel, hogy ezt a sok hülyeséget hogy sikerült kitalálni?
Kérdező, te egy... á, hagyjuk. Az idióták úgysem értik meg sajnos.
Véleményt kértél, mindenki egyöntetűen válaszolt. Szopás! Majd ha beledöglesz, akkor megtanulod. Nagyon kisgyerek vagy még, mikro aggyal. Csodálom, hogy az általánost kijártad. 🤷♀️
Mit szeretnél látványosan változtatni? Van egy teljesen jó testsúlyod, lapos hasad, izmos combjaid és feneked. Ha ebből lefogynál pár kilót, oda a nagy mell, és lehetnek nyiszlett lábaid és lapos feneked. Plusz lesznek még gondjaid a hormonjaiddal, ld. menzesz elmaradása.
Amit javaslok: változatos étrend (IR-re javasolt), sok zöldség, edzés teljes testre (nem kell túlzásba vinni, mondjuk heti 3x1 óra), és ne vidd lentebb a kalóriát, egyél annyit, amennyi jólesik, ha így nem hízol. Ha a szénhidrátbeviteled alacsony, egyél több zsíros ételt, a fehérjét ne vidd túlzásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!