Véleményeket és tippeket várok?
Egy kicsit hosszú lesz de köszönöm ha elolvasod:
Szóval 16 éves lány vagyok, 175 cm magas és 62 kg.Testalkat:nagy mell és fenék, kicsit vastagabb combok, nagyon nagyon izmos vádli és lapos has.
Pár hónapja elkezdtem egészségesebben étkezni mivel kiderült, hogy glutén érzékeny vagyok, laktóz intoleranciám és egy kis inzulin rezisztenciám is van. Ez úgy derült ki, hogy 0-24 rosszul voltam és egy pár napos kivizsgálásra kórházban voltam. Szóval elhagytam a fehér lisztet és jelenleg csak gm kenyereket eszek, tejterméket eddig se fogyasztottam de mostmár teljesen kiiktattam az életemből a cukorral együtt. Az étkezésem nagy részét húsok, legfőképp csirkemell teszi ki. Gyakran eszem gyümölcsöket és zöldségeket és tojást. Augusztus 1-én szeretnék egy 700 kcal-os diétát elkezdeni(saját döntésem, véleményt nem kérek). Abba viszont szeretnék segítséget kérni, hogy pl egy ilyen nap mit ehetnék? És látványos változáshoz mennyit kéne sportolnom? Pl 200 felülés+200 guggolás stb...
Nagy melled, segged van, allitolag nagyon nagyon izmos a vadlid(azt mondjuk megneznem(attol hogy vastag meg nem feltetlen izmos)), vastag comb, lapos has.
Ha ez igy van, akkor tok fullos vagy, nem ertem miert dietaznal.
Mondjuk sejtem, hogy valoszinuleg a sportot meg hirbol sem ismered a feluleses otleted miatt. Ez a baj.
Jarj el kondizni vagy aerobikozni, esetleg roplabdazz. Garantalom, hogy nem fogod birni a 700kalorias 'etrendedet', ha sportolsz melle. Ha nem sportolsz akkor ugyanolyan szetfolyt maradsz, mint most, csak nem lesz izmos a vadlid sem🤷. Ez nem velemeny, ez teny.
Aha...
Ha versenysportoló voltál, szuperokos ösztöndíjas vagy és egyebek, akkor mi lenne, ha mondjuk elmennél egy diatetikushoz?
Gondolom ha ő mondja hogy hülyeség, talán jobban elhiszed.
Nos én pl pont dietetikus vagyok, azért is írok ide. Volt ilyen páciensem és hiába javasoltam neki a normális diétát (1500kcal), ő nem volt hajlandó elfogadni, maradt 800 kalóriánál. Mi lett a vége? Kórház és kényszer etetés mert magától nem volt hajlandó. Pattanásos bőr, hajhullás, eltűnt a melle stb.
Sok sikert :)
16 éves vagy és rohadtul nem vagy okos, sőt buta, mint a föld. Nem tudod mi az egészséges táplálkozás, sem a mozgás. És még fejlődésben is van a szervezeted, nincs, nem lehet tapasztalatod, hogy mi lehet a jó módszer.
Véleményeket kértél, megkaptad. A te problémád, ha nem tetszenek a válaszok. Mit vártál, hogy a nyilvánvaló hülye ötletre majd jönnek a támogató válaszok? Ha ennyire okos, ösztöndíjas vagy, nehogy már ne menjen a matek, hogy kiszámolj 700kalóriát egy nap.
Ehhez kérdést sem kell feltenni.
VÉLEMÉNYEKET és tippeket vársz. Ezt írtad a kérdésedben. Most meg oltassz mindenkit, hogy nem érdekel a véleményük.
Nem hegesztőnek mentél véletlen? Ők is kapnak ösztöndíjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!