Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Általában hány kalóriás...

Általában hány kalóriás diétát szoktak alkalmazni fogyás érdekében?

Figyelt kérdés
174cm magas vagyok, jelenleg 73kg. Idáig mindig átlagosan 60kg voltam. Most 63kg-ot céloztam be. Itthon szoktam ellipszis tréneren illetve futógépen is mozogni. Ez az utóbbi 2 hónapra mondható el.
2021. máj. 5. 16:44
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Az inzulin aztán pláne nem fogja a szénhidrátot zsírrá alakítani. Az inzulin csak a felesleges zsírt fogja elraktározni, ugyanis a tested veled ellentétben nem hülye és a szénhidrátot fogja elsődlegesen felhasználni. Ezért nem létezik olyan hízás esetén, hogy túl sok szénhidrát. Mert olyankor sem a ch-ból lesz testzsír, hanem a bevitt zsírból. A szervezeted nem fog azzal bajlódni, hogy a ch-t zsírra alakítsa, sokkal egyszerűbb számára, ha a szénhidrátot felhasználja energiaként és a maradék zsírt raktározza el.

A fenti mondandóm egyébként itt le van vezetve kutatásokkal alátámasztva, bár nem tudom miért töröm magam, mert neked ezek semmit sem jelentenek.

[link]

2021. máj. 6. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!