Általában hány kalóriás diétát szoktak alkalmazni fogyás érdekében?
Abszolút így van, egyetértek. Számodra, ahogy te is írod. Ezért írtam, hogy fenntartással kezelendő (de kipróbálható), mert ami számodra megfelelő, az egyáltalán nem biztos, hogy más számára is (pláne, ha a te tapasztalatod szembemegy a tudományos vizsgálatok eredményével). Tehát természetesen fontos és értékes, de lehet, hogy csak neked. És most mondhatod, hogy jó, de akkor most minek kötöttem beléd, amikor te csak jó szándékkal megosztottad ezt az egyéni tapasztalatot a világgal, hogy hátha másnak is bejön. Miért kötöttem bele, amikor én is azt mondom, hogy persze, kipróbálható.
De ez nem kötözködés vagy belekötés volt, puszta figyelemfelhívás (a kérdező és bárki más számára, aki ezt esetleg olvassa), hogy a te eseted (aki kalóriatöbbletben fogysz) és a 4-esé, aki csak átrendezte a makróit és fogy, nincsen összhangban a tudományos bizonyítékokkal ebben a témában. Ha összhangban lenne, akkor nem szóltam volna semmit.
Szénhidrát náci!
Szerintem elég sokszor el lett már magyarázva, hogy azért fogytál, mert a szervezeted nem éhezett tovább. Akkor lett volna releváns a tapasztalatod, ha a kalóriát nem növelted volna meg, csak a ch-t csökkented a zsír javára. Akkor viszont nem fogytál volna jobban, ezt garantálom.
13-asnak igaza van, egyszerűen ez szembe megy az egyértelmű tudományos tényekkel.
14. Primitív zsírnáci!
Nem érdekel a firkálmányod, el sem olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!