Általában hány kalóriás diétát szoktak alkalmazni fogyás érdekében?
Ha a kalória fix 1200, akkor miért fontos, hogy a ch ne legyen több 80-nál? IR?
Az én ex orvosom 1400-1500 kcal- os diétát írt elő fix 160g ch kerettel. Pocsék volt az egész, élhetetlen, nagyon rosszul éreztem magam + semmit sem fogytam 6 hónap alatt. Szóval másra váltottam.
A dietetikusom azt javasolta, hogy a ch 100g alatt legyen, és mellé lehetek bátrabb a zsírbevitellel, és azt is ajánlotta, hogy inkább a testem jelzéseire figyeljek és arra mit eszem, ne számolgassak kalóriát, csak egyek ha éhes vagyok, többnyire egészségesebb ételeket, olyan étrendet alakítsak ki amit hosszútávon meg tudok tartani, és persze rendszeres mozgás.
Ezek alapján váltottam életmódot, most már több mint 2 éve ( 26 hónap), ez idő alatt 88 kilót fogytam. Még 17 van hátra.
7. Annyira nem egyéni tapasztalat ezek szerint. :)
Csak tájékoztatásképp: 4- est és a 6- ost nem ugyanaz írta.
Ugyanis én írtam a 6-ost, és én közel sem tartok 1200 kcal- os limitet 80g ch mellé. Ezekkel én éhen halnék. Az én energiabevitelem 2500 kcal környékén mozog.
8. valóban, már 2 ember van több ezer ellenében :)
de, ugyanazt írtátok. azonos kalóriabevitel mellett változtattatok a makrókon és csak emiatt fogytatok. (nem egymáshoz képest azonos, hanem saját magadhoz, azt hittem ez evidens)
Rossz a megfigyelésed. Én nem írtam , hogy azonos kalóriabevitellel változtattam a makrókon.
Az az étrend ( LCHF) amit több mint 2 éve folytatok és szépen fogyok mellette, a makro arányok megváltoztatása mellett, sokkal több energiabevitellel jár, mint ami az ezt a 2+ évet megelőző fél éves diétámban volt , amit orvosi ajánlás alapján csináltam, úgynevezett 160grammos ch diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!