Hogy fordíthatom a csalónapot a fogyás javára?
Úgy hogy bármit ehetsz naponta csak arra kell figyelni hogy a kalóriadeficit ugyanannyi legyen.
Tehát ehetsz egy kis csokit de akkor ugyanannyi kalóriát vigyél be mint eddig. Ha nem számolod akkor a norbi update termékek, Active , gyümölcsök tökéltesek az édesség pótlására! Ma már mindent megtudsz csinálni egészségesen csak a cukor helyett édesítőszerrel a búzaliszt helyett pedig zabliszttel csináld az ételeket stb...
Ha pedig ez az opció sem tetszik akkor megnyugtatlak egy héten egyszer csalhatsz! Peldaul ha pizzat akarsz enni akkor egyel de ne egyel mast ebédre de ezeket mind egy heten egyszer. Ha pedig kisebb édességeket szeretnel enni akkor ugyanigy de akkor mar ne hagyd ki az ebédet csak kevesebbet rakj a tányérra
Úgy, hogy nem válik túl gyakorivá a csalónap, viszont a kitartást nagymértékben javíthatja havi 1-2 ilyen laza nap amikor megengedsz magadnak olyasmit amit a mindennapokban jobb nem enni, ha az egészséged fontos.
Én havi 1 ilyen napot tartok. Ennek is köszönhetem, hogy 26 hónapja kitartok, és ezt így életmódként tudom tartani a végtelenségig:)
Életmódként tartod a kalóriadeficitet?
Én meg a diétádra vonatkozóan kérdeztem, hogy kalóriadeficiten alapul-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!