Hogyan működik ez a kalóriadefficit?
IR 160 gramm ch diétát kell csinálnom, de mostanában egy deka sem mozdul.. Bár sokszor a 169 gramm szénhidrát sincs meg, mert a tízórai rendszerint kimarad a késői kelés miatt.
172 cm és 67 kg vagyok, nem szeretnék több 10 kilókat ledobni, csak körülbelül 3-4et..
De nem értem ezt a kalóriadeficitet.. ha az oldalak/alkalmazások szerint nekem 1500 kalóriára van szükségem, akkor kevesebbet, 1000 kalóriát kell bevinnem a szervezetembe vagy hogyan is működik ez? Vagy az 1500 kalóriát már alapból így számolta ki?
Úristen, hova fajul ez a világ, csak egy egyszerű kérdést tettem fel, b+ !!!!!
Hol tart az oktatás, ha ilyen emberek is léteznek, mint te?!
Menj már innen, ennyire unalmas az életed? Köszönöm, de nem vagyok kiváncsi a válaszodra, hagyd meg ezt a lehetőséget a normális embereknek!
Max te vagy a hülye, na pusza
Már ne is haragudj de ki a f*szom vagy te, hogy másokat degradálsz ok nélkül? Egyáltalán ki kérte hogy kommentelj? Szerintem ez az oldal pont arra van, hogy amit az ember nem tud, azt kérdezze meg. Max anyád a degenerált, hogy ilyen kölyköt nevelt, aki ismeretlenül beleáll a másikba, mert éppen az ő élete unalmas.
Na mostmár kotródj innen szerintem.
A FOGYÁS ALAPEGYENLETE
A legegyszerűbb tényre hívnánk fel a figyelmed. Akármit is sportolsz, akármit is eszel, akkor fogsz csak lefogyni, ha több kalóriát égetsz el, mint amit megeszel.
Valójában ez a fogyás alapegyenlete, ne dőlj be a csodákkal csábító hirdetéseknek.
Idézet a kaloriabazis.hu-ról
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!