Milyen ételeket/snackeket esztek diéta alatt?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 22:20
21/29 anonim válasza:
#20 jolvan fejezd be a veszekedést légyszíves!
23/29 anonim válasza:
Milyen diétára gondolsz?
Én cölisként mindent eszek, a lényeg, hogy az a csoki, müzli stb legyen gluténmentes.
Viszont egy IR-es megint mást eszik a diétájában.
26/29 anonim válasza:
Mandulát szoktam néha.Protein szelet vagy protein palacsintát nasiként. Ebédre általában csirkemellet kötettel vacsora salátát. Reggelire egy szelet teljes kiőrlésű kenyér csirkemell sonka és valami zöldség.
28/29 anonim válasza:
Nem kifejezetten diétázom, de számolom mennyit eszem egy nap, mert szeretnék kicsit fogyni, vagy legalábbis nem hízni. Én azt vallom, bármit lehet enni ha belefér a kalóriakeretbe, szóval simán eszem csokit, sütit stb. csak kis mennyiségben, és amennyi belefér a napi keretbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!