Milyen ételeket/snackeket esztek diéta alatt?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 22:20
2/29 anonim válasza:
Friss/fagyasztott gyümölcs a kedvenc nasim. Fagyasztott erdei gyümölcs és alma mogyoróvajjal főleg mostanában. (Tudom, a mogyoróvaj iszonyú kalóriadús, de napi egy teáskanállal belefér bőven.)
A reggelim mindig zabkása, szintén gyümölccsel. Ebédre jellemzően csirkét eszek változó módon és körettel, vacsorára mindig mást, rántottát, salátát, teljes kiőrlésű pirítóst. Ezen kívül néha eszek még chia pudingot, proteinpalacsintát, turmixokat. Mértékkel pedig gyakorlatilag bármit.
4/29 anonim válasza:
Natúr joghurt fahéjjal- néha túróval is, Diabetikus cukorka, lowcarb édességek.
5/29 anonim válasza:
Répa, zeller, karalábé. Ezeket én szeretem rágcsálni és low carb ételek.
6/29 anonim válasza:
Pedigree,Chappi,Darling,Whiskas,Kitekat. (Ezek a legfinomabbak!)
7/29 anonim válasza:
Mindent eszek, csak kevesebbet, és megállok egy szelet pizzánál vagy egy kocka csokinál vagy egy darab keksznél és így tovább.
8/29 anonim válasza:
Igaz nem diétázok, de diákcsemege.
9/29 anonim válasza:
Fú, öreg, a diákcsemege egy valódi kalóriabomba. Ha 1 zacsival betömsz (200 g) az 1000 kalória. Több mint egy leves + második ebéd.
10/29 anonim válasza:
Én prótin bárt szoktam csemegézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!