Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 3 hete vagyok 1500 kcalon...

3 hete vagyok 1500 kcalon (100 g fehérje) és nem fogytam! Miért? Nő/165cm/64kg, heti 4x50 perc edzés

Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 14:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Naponta hany etkezesed van? Mibol all pontosan a bevitt kaloria?
2021. ápr. 5. 14:34
 2/17 A kérdező kommentje:
4 étkezés. Reggeli: zabkása túróval, Ebéd: Húsleves zöldségekkel, Uzsi: korpovit keksz, erdei gyümölcsök, Vacsi: 3 tojás vagy natúr csirkemell, edzés után pedig fehérje
2021. ápr. 5. 14:37
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Elso ranezesre az adagok kaloriatartalmaval kezdenem. A zsir kicsit soknak tunik.

Hany gramm szaraz zabkasat hasznalsz fel az etkezeshez menyi turoval? Hany %os a turo zsirtartalma?

A husleves zoldsegekkel, csak a husleves leve es a fott zoldsegek? Ha sok a repa vagz tesztaval eszed az is problema lehet.

erdei gyumolcsok alatt mit ertessz pontosan es mennyit? Dieta alatt nem igazan ajanlott a tulzott gyumolcsfogyastas a cukortartalom miatt.

A 3 tojas csak feherje vagy sargajaval? A sarga eleg sok zsirt tartalmaz. A natur csirkemell viszont teljesen ok.

A feherjeport mivel kevered el? Vizzel vagy tejjel?

2021. ápr. 5. 14:46
 4/17 anonim ***** válasza:
53%

Nekem nagyon rossz az anyagcserém, kb. 3 hete álltam át szigorú kalóriaszámolásra, eddig is jól ettem, de kalóriát nem számoltam.

Elmondom az én hibáimat, amikkel eddig nem. kalkukáltam.

- Nagyon sok olyan kis nasi volt, amit kb. semminek nem gondoltam, de kiderült, hogy ezek a kis semmik naponta akár több száz kcal-t is jelenthetnek. 1-2 kocka cukormentes csoki, plusz egy kávé, 2-3 darab korpovit keksz, egy zero proteinszelet... Csupa cukormentes, gyors felszívódású CH nélküli dolog, de akkor is plusz kaloria. Most, hogy szigorúan számolom a kalóriákat, ezeket már tudatosan eszem. Nem tudok lemondani az édességről, de sokkal kevesebbet eszem, és az ezekkel bevitt plusz kalóriát lecsípem máshonnan. Pl a reggeli tojásrántottát nem 2 tojással eszem, hanem egy teljessel +tojásfehérjével, kevesebb olajat rakok alá, vagy az ebédhez eddig megevett 1-2 ek. főtt rizst kihagyom, és csak a zöldségköret marad.

- A CH- nagyon lecsökkentettem, de így is napi 80g körül van, pedig kenyeret (csökkentett kalóriájút, meg TK-t sem) nem eszem, a rizs, édesburi, bukgur stb. köteteket már kihagyom az ebédből. De a lroteinszeketekből, napi 1-3 dl kávéhoz megivott növényi/néha tehéntejből, egy kis gyümiből stb. így is 80 körül van a napi bevitt.

- azokon a napokon, amikor nem edzem (vagy nem egy durva edzés másnapján vagyok nagyon erős izomláz mellett), 1340 kcal-nal nem eszem többet (én a celomnak megfelelően ezt a napi kcal igényt számoltam ki). nyilván ha mondjuk futok 40 percet meg, még 1-1.5 óra erősítő edzést ia csinálok, akkor meg minum az 1500-1600 kcal, de mivel akár 1000 kcal-t is elégetek így, valamikor így is éhes vagyok, és olyankor még többet eszem - zöldséget, fehérjét leginkább.

most ezzel a módszerrel szépen tudom tartani a heti 1-1.5 kg-ot, nem éhezem, nem vagyok enervált, ez nagyon bejött. amúgy én is nagyon nehezen fogyok sajnos.

28/L

2021. ápr. 5. 15:06
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

Én is 3 hete fogyózom, de 1000-12000 kalória és napi 20 perces lájtos torna.

Szerintem te elkezdtél izmosodni és ezért mutat többet a mérleg.

2021. ápr. 5. 18:23
 6/17 anonim ***** válasza:

folyt.

Mármint kvázi "többet".

2021. ápr. 5. 18:23
 7/17 anonim ***** válasza:
*1000-1200 kalória
2021. ápr. 5. 18:24
 8/17 A kérdező kommentje:
25-30 gramm zab, a tojás sárgáját is megeszem, vízzel iszom a fehérjét. A túró zsírszegény, így a zsír csak napi 50g körül szokott lenni
2021. ápr. 6. 07:08
 9/17 anonim ***** válasza:

Menj inkább szakemberhez, hogy segítsen ősszeállítani a táplálkozásod.

Hol a zsír? Hol vannak a vitaminok? Hol a változatosság? Vasat miből viszel be? Hol a máj? Csirkemellen kívüli másfél hús? Zöldségek, savanyúság? Hal? És még sirolhatnám...

Időszakos fogyózásnak jó. De ha nem beachbodyt akarsz, hanem egy tartós, egészséges étkezést, akkor beszélj táplálkozási tanácsadóval vagy dietetikussal. Amúgy lehet hogy nem is kell fogynod, de normális étkezést összerakni, amivel nem rombolod magad akkor is megérné.

2021. ápr. 9. 16:33
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem látok sok felesleget. Türelem.
2021. ápr. 9. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!