Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha végeztem a fogyókúrával...

Ha végeztem a fogyókúrával akkor h érjem el h ne jöjjön rám vissza a leadott súly?

Figyelt kérdés

2021. márc. 30. 23:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
56%
nem kellett átélnem, elég volt másokat látnom, meg érteni a mögötte lévő folyamatokat. de akkor sem tudom, hogy miért jó belerúgni a másikba, amikor segítséget kér. még ha az is a vélemény, hogy eltolta és innen aztán semmi kiút (nem igaz), el lehet mondani normálisan is.
2021. ápr. 1. 00:12
 22/23 A kérdező kommentje:

21es! Köszönöm h te normális vaszra méltattál.

Amúgy meg, ha már el is toltam, akkor az már megtörtént.

2021. ápr. 1. 00:58
 23/23 anonim ***** válasza:
52%

Elcseszted na és akkor mi van, semmi, legalább beláttad, sokan képtelenek rá.

Most ne koncentrálj arra, mennyi fog visszajönni, mert tényleg fog, étkezz kiegyensúlyozottan, 15-1800 kcal között, sportolástól függően, a kalóriadeficited ne haladja meg az 500at.

Biztos visszaszedsz valamennyit, de ha normálisan eszel és sportolsz utána, tartod a max 500as deficitet akkor meglesz az eredménye, és pluszban még egészségesebb is leszel.

2021. ápr. 1. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!