Ha végeztem a fogyókúrával akkor h érjem el h ne jöjjön rám vissza a leadott súly?
Köszönöm eddigi válaszaitokat. 10est nem kell lepontozni ;)
És amúgy, egyáltalán nem éheztettem magam. Ettem reggelire például zabkását 250-300 kcal.
Ebéd általában valami főzelék 300 kcal.
Vacsora abonett és zöldségek 200 kcal.
És akkor pl alma uzsonna 100 kcal.
Ez összesen 1000 kcal , és ez nem tudom h számít éheztetésnek.
Magyarul éhezéssel fogytál.
Nyugi, hízni fogsz... vagy éeted végéig éhezteted magad. Választhatsz.
Bárki bármit mond, én egy pillanatig nem voltam éhes. Nem kínoztam magam.
15ös, igazad van.
Amúgy ha te csak azt kommentled ide h eltoldam a fogyókúrát, akkor azzal most mit kezdjek??? Direkt azért írtam ki a kérdést h mit tegyek h ne jöjjön vissza
Nem érted hogy mindenképp vissza fog jönni amint elkezdesz normálisan enni?????? Hányszor írjuk még le??? Te is látod hogy eltoltad a fogyókúrát, ennek semmi értelme nem volt. Amúgy sincs a fogyókúrának értelme, az életmód váltás az egyetlen megoldás a fogyásra.
Mégegyszer leírom: ne lepődj meg hogy zsír formájában fognak visszajönni a kilók, ugyanis a szervezeted nem tudja mikor lesz a következő éhezés, ezért raktároz annyi zsírt amennyit csak tud.
17. hagyd már abba a hülyeségedet, minek szapulni?
nem, nem feltétlenül fog visszajönni, csak egy kis része, ha odafigyel, de ti még mindig csak erre vagytok képesek, hogy negatívkodjatok - ez mire jó, mi ezzel a célod, áruld el. (15 voltam....meg 10. nyugodtan nyomjál erre is egy negatívot, ennyire vagy képes. megáll az ész komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!