Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha végeztem a fogyókúrával...

Ha végeztem a fogyókúrával akkor h érjem el h ne jöjjön rám vissza a leadott súly?

Figyelt kérdés

2021. márc. 30. 23:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
(azt hozzáteszem, arra mindenképp számíts, hogy valamennyi visszajön, ez szinte elkerülhetetlen, a cél nyilván, hogy ez minél kevesebb legyen)
2021. márc. 31. 01:42
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm eddigi válaszaitokat. 10est nem kell lepontozni ;)

És amúgy, egyáltalán nem éheztettem magam. Ettem reggelire például zabkását 250-300 kcal.

Ebéd általában valami főzelék 300 kcal.

Vacsora abonett és zöldségek 200 kcal.

És akkor pl alma uzsonna 100 kcal.

Ez összesen 1000 kcal , és ez nem tudom h számít éheztetésnek.

2021. márc. 31. 08:09
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
#12 mégegyszer leírom: 1200kcal alatt éhezteted a szervezeted! Ha így fogyókúrázol, a szervezeted nem a zsírt fogja lebontani, hanem az izmot, és amiért elkezdesz rendesen enni, zsír fog rakódni rád, hogy a tested felkeszítse magát a következő éheztetésre!!!!!
2021. márc. 31. 10:49
 14/23 anonim ***** válasza:
73%

Magyarul éhezéssel fogytál.

Nyugi, hízni fogsz... vagy éeted végéig éhezteted magad. Választhatsz.

2021. márc. 31. 17:10
 15/23 anonim ***** válasza:
49%
Azért az vicces, hogy akik leírták, hogy csajszika, ezt eltoltad, így jártál, azok fel lettek pontozva, akik meg valamilyen megoldást igyekeztek nyújtani, ha már így történt, azokat lepontozták. Szép világ :D :D
2021. márc. 31. 19:11
 16/23 A kérdező kommentje:

Bárki bármit mond, én egy pillanatig nem voltam éhes. Nem kínoztam magam.

15ös, igazad van.

Amúgy ha te csak azt kommentled ide h eltoldam a fogyókúrát, akkor azzal most mit kezdjek??? Direkt azért írtam ki a kérdést h mit tegyek h ne jöjjön vissza

2021. márc. 31. 20:12
 17/23 anonim ***** válasza:
73%

Nem érted hogy mindenképp vissza fog jönni amint elkezdesz normálisan enni?????? Hányszor írjuk még le??? Te is látod hogy eltoltad a fogyókúrát, ennek semmi értelme nem volt. Amúgy sincs a fogyókúrának értelme, az életmód váltás az egyetlen megoldás a fogyásra.

Mégegyszer leírom: ne lepődj meg hogy zsír formájában fognak visszajönni a kilók, ugyanis a szervezeted nem tudja mikor lesz a következő éhezés, ezért raktároz annyi zsírt amennyit csak tud.

2021. márc. 31. 22:52
 18/23 A kérdező kommentje:
Az életmód váltás is folyamatban van ha ez így most megnyugatja a kis lelked
2021. márc. 31. 23:29
 19/23 anonim ***** válasza:
56%

17. hagyd már abba a hülyeségedet, minek szapulni?

nem, nem feltétlenül fog visszajönni, csak egy kis része, ha odafigyel, de ti még mindig csak erre vagytok képesek, hogy negatívkodjatok - ez mire jó, mi ezzel a célod, áruld el. (15 voltam....meg 10. nyugodtan nyomjál erre is egy negatívot, ennyire vagy képes. megáll az ész komolyan.

2021. márc. 31. 23:46
 20/23 anonim ***** válasza:
49%
#19 gondolom te még nem éltél át ilyet, azért gondolkodsz róla így, mielőtt megtörtént, előtte én se hittem el ezeket🤷‍♀️
2021. ápr. 1. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!