Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha végeztem a fogyókúrával...

Ha végeztem a fogyókúrával akkor h érjem el h ne jöjjön rám vissza a leadott súly?

Figyelt kérdés

2021. márc. 30. 23:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Specifikusan leírod az adataidat, és hogy milyen fogyókúrát csináltál akkor esetleg lehet tanácsot adni.Így semmit.

Egyél igyál aztán meglátod.

KB ez amit annyiból amit írtál lehet modnani.

2021. márc. 31. 00:01
 2/23 A kérdező kommentje:

165 cm

63 kgról 53ra

2021. márc. 31. 00:17
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

#2 ebbe még mindig nincs semmi hasznos adag

Hany kalóriát ettél egy nap? Miket? Sportoltál? Mennyi idő alatt ment le ennyi súly?

2021. márc. 31. 00:32
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
#3as jól mondja, azt se tudjuk fiú vagy-e vagy lány, bár a méretekből lányra következtetnék, de ki tudja.
2021. márc. 31. 00:39
 5/23 A kérdező kommentje:

16 vagyok, a karolia bazis szerint alapjáraton olyan 1800 kalórát eszek.

A fogyókura alatt 1000 körül ettem.

2 és fél hónap altt ment le.

Heti 3 otthoni edzéssel. (Ez alkalmakkor mindig kb 500 kalóriát égettem el)

2021. márc. 31. 00:39
 6/23 A kérdező kommentje:

KalóraiBázis*

alatt*

2021. márc. 31. 00:40
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

#5 hát kiscsillagom akkor arra készülj fel hogy minimum 8kg vissza fog jönni, de még több is (akár 15kg), amint elkezdesz normálisan enni.

Tudom nem hiszed el de sajnos tapasztaltam..

Mire volt ez jó hogy pár hónapig éheztetted magad (mivel 1200kcal alatt már éheztetés van), "majd jajj de jó lefogytam most mar ehetek újra normálisan"???????!!!!!! MIÉRT GONDOLOD EZT?

2021. márc. 31. 01:06
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor jó szarul csináltad. 1000 kcal, a tested éheztetése. Vagy ezt tartod már életed végéig, vagy vissza fogod szedni a leadott súlyt. Talán többet is.

Ezért nem drasztikus fogyókúrát kell csinálni, hanem életmódot váltani amit nem adsz fel.

Viszont ha újra fogyásra adod majd a fejed, csináld normálisan.

2021. márc. 31. 01:34
 9/23 anonim ***** válasza:
66%
Mivel 1000 kalóriával fogytál, szerintem kezdd el minimálisan növelni a kalóriabevételed 1000-ről, és amikor már egy adott kalóriabevitellel nem fogysz tovább, de nem is hízol, ott állj meg. Persze mellette mozogj, meg minden. De a rendes, fogyókúra előtti életmódodhoz nem fogsz tudni visszaállni. Meg lehet így is felmegy pár kiló. A lényeg az, hogy ne azt csináld, hogy vissza 2000 kalóriára, mert az nagyon sok lesz. Hanem mondjuk kezd el 1000-ről emelni 100 kalóriákkal, és időnként növeld, és amikor már nem fogysz tovább a bevitt kalóriamennyiséggel, ott állj meg. Vagy pedig visszaállsz a régebbi kalóriabeviteledre, de akkor nagyon sokat kell mozognod.
2021. márc. 31. 01:35
 10/23 anonim ***** válasza:
37%

szerintem a kérdező sehol sem írta, hogy azt gondolja, jajj de jó, már ehetek normálisan - pont azt kérdezte, hogy mit kellene tenni, hogy ez ne jöjjön vissza. amúgy meg az 1000 kalória ellenére nem volt akkora brutál nagy deficit, hogy ne lehessen különösebb nehézség nélkül helyrehozni.

a legnagyobb esélyt erre a fordított diéta adja.

nagyon leegyszerűsítve ez a kalóriák lassú és fokozatos emelését jelenti egészen addig, amíg eléred azt a mennyiséget, amivel tartod a súlyodat. semmiképp ne növeld hirtelen több száz kalóriával, mert akkor tényleg jön vissza a zsír.

a lassú és fokozatos azt jelenti, hogy minimálisan tényleg, tehát heti 50 kalóriával növelni (ez szabad szemmel nem látható mennyiség, úgyhogy nagyon oda kell figyelni).

általánosságban és jó esetben addig tart ez, ameddig a nagyobb deficit tartott. tehát kb. 10 hét múlva elérsz 1500 kalóriát és ellovagolsz a naplementébe.

elvileg - és remélem.

2021. márc. 31. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!