Mennyi kalória bevitele mellett tudnék fogyni ilyen paraméterekkel ?
40 múltam 70 kiló 164 cm magas vagyok. Nem ülő munkát végzem, hetente szobabiciklizem 5x. 150 grammos szénhidrát diétán vagyok IR miatt, de még így sem megy a fogyás. Fehér lisztet cukrot stb nem eszem, rendesen tartom a diétát és zsíros dolgokat sem ( pl sajt).
Naponta mennyi kalória bevitele mellett tudnék fogyni?
Kalória nincs több 1500-nál
Van egy gyógyszerrel rendezett pajzsmirigy alulműködésén, szóval az sem lehet.
Akkor tényleg nagyon királyul csinálod. :)
A max. 30% zsír egyáltalán nem olyan sok. Baromi nehéz annál kevesebbet enni.
Van olajmentes vegán irányzat, esetleg azt lehet megpróbálni.
A pajzsmirigy hormon szinteket ellenőrizteted rendszeresen?
"IR mellett sokan nem tudnak fogyni ilyen sok ch bevitellel."
Ilyen nincs. Főleg, ha elég alacsonyan van a zsír.
" Ilyen nincs"
De van. A több ch az oka.
Elmagyaráznád, hogyan is történik ez?
19. Sajnálatos, de látszik, hogy még mindig nem érted ezt a betegséget. Innentől feleslegesen magyaráz bárki bármit.
Az inzulinrezisztencia az szénhidrát-anyagcsere zavart jelent. Szénhidrát intolerancia. Ez tény.
A sejtek, ellenállóvá válnak az inzulin hatásával szemben. Ezért a hasnyálmirigy, a bevitt szénhidrátok hatására egyre többet és többet termel. Ekkor alakul ki a hiperinzulinémia. Ez természetesen egyéni állapot függvénye, hogy kinél mennyire súlyos vagy enyhe a probléma. Az Inzulintúltermelés.
Az egésznek semmi köze a zsírhoz.
A zsír energiát ad , amikor csökkenteni kell a ch bevitelt, hogy a fent leírt állapoton lehessen javítani.
Az egész betegséget nem érted, ezért kampányolsz a zsír ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!