Lehet ennyi kalóriát elégetni elliptikus trénerrel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Minden reggel használom az itthoni elliptikus trénerünket. Közben a csuklómon az okosóra (garmin vivo active 4s) számolja, hogy illetve mennyi kalóriát égetek el. Átlag pulzusom (elvileg) 140-150 között szokott lenni. Az órám azt mondja, hogy egy óra alatt kb 500 kalóriát égetek el. Én nem hiszem, hogy valóban ennyi lenne. Ti mit gondolatok? Még valami: általában futni szoktam, de achilles sérülés miatt jelenleg csak az elliptikus trénert tudom használni.2021. márc. 23. 17:17
11/17 A kérdező kommentje:
350-400-nak örülnék... persze azért napközben próbálok aktív maradni :). Amúgy 1500-1800 kcal között eszem... de mivel most a futás kiesett az elliptikus tréner maradt... az meg nem tűnik túlságosan megerőltetőnek....
2021. márc. 23. 18:57
12/17 anonim válasza:
Most ahogy írtad, a sérülésed miatt is nem baj ha kicsit többet eszel, hogy a szerbezeted rendesen felépüljön belőle. Mindenesetre egy szintentartásnak mindenképpen jó az eliptikus tréner is, hogy az izmaid ne szokjanak el a mozgástól, érje őket stimulus, amíg nem tudsz újra futni. A régi formádat is gyorsabban visszanyered majd így.
13/17 A kérdező kommentje:
Nekem az a célom, hogy fogyjak (kb. olyan 5-6 kilót). Mivel a futás kiesett (egyenlőre) valamivel szeretném pótolni... ezért vettem az ellipszis trénert, hogy tudjak mozogni, hogy ha lesérülnék...de akkor úgy látom annyira nem hatásos erre. Mondjuk még mindig jobb mintha semmit sem csinálnék
2021. márc. 23. 20:19
14/17 anonim válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy, én a te helyeden nem nagyon erőltetném azt a -5-6 kilót :) a súlyod mondhatnám tökéletes.
15/17 A kérdező kommentje:
25 éves.. és sajnos nagyon aránytalan :D
2021. márc. 23. 20:46
17/17 anonim válasza:
Szia !
Na mit lett az eredménye az eliptikus trénernek?
Mennyi sikerült fogyni ?
Amit én nem értek , miért van értelme az eliptikus trénernél a kalória számolgatásnak ? Úgyse a számolgatástól, hanem attól hogy napi 20 percet vagy napi 60 percet vagyok rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!