Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy tudok lefogyni 20kg májusra?

Hogy tudok lefogyni 20kg májusra?

Figyelt kérdés
ne gyertek a nem egészséges dumával🙏🏻! Nagyon nagggggyon fontos másra le kell adnom 20kg barmi áron 75kg vok
2021. márc. 13. 00:12
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
11%
Mikor olvastam a kérdést,először úgy vettem le,mintha 20kg-ra szeretnél lefogyni. XD Utána elolvastam az alatta levő részt is,és megnyugodtam. :)
2021. márc. 13. 05:42
 12/33 anonim ***** válasza:
61%

48 nap alatt nagyon max 10kg lehet fogyni

Hány éves vagy hány cm hány kg

Mit dolgozol,az se mindegy,hogy a seggeden ülsz egész nap,vagy egész nap pakolsz aktív fizikai munkát végzel

Reggeli abonett kenyér csirkemell szalámival saláta

Ebéd rizs csirke hal

Vacsora túró,zab

A cukrot teljesen tüntesd el az étrendből,és a pékárukat is

Több mozgás kéne

2021. márc. 13. 06:07
 13/33 anonim ***** válasza:
80%

De nem is értem ilyenkor mi a terved utána? Májusig lekoplalod a kilókat utána ha normálisan eszel visszahízod a 2-szeresét. Hosszútávon meg nem tudnád tartani a napi 400 kalóriát mert belehalsz.

Tudom jön a jó idő, mindenkinek ilyenkor jut eszébe hogy jaj de jó lenne pár kilótól megszabadulni. Azonban ha az a 20kg felesleg, az se másfél hónap alatt jött fel, másfél hónap alatt egészségesen nem fog lemenni.

Inkább tessék normálisan enni, valamit mozogni és ez tartható lesz hosszútávon. Hallgass a segítő kommentekre.

2021. márc. 13. 06:42
 14/33 anonim ***** válasza:
80%
Jó, fogyj le májusra 20 kilót. Augusztusra újra nem 70 , hanem 80 kilós leszel!
2021. márc. 13. 08:09
 15/33 anonim ***** válasza:
81%
Jövő májusra?
2021. márc. 13. 08:21
 16/33 anonim ***** válasza:
52%
Ne siettesd el, van időd még babucika!
2021. márc. 13. 08:33
 17/33 anonim ***** válasza:
81%
Sehogy . Előbb kellett volna gondolkozni ezen,ha naggggyon fontos és sürgős lefogyni májusig...
2021. márc. 13. 09:10
 18/33 anonim ***** válasza:
85%
Ennyit sehogy. Viszont, ha már ma elkezdesz odafigyelni a táplálkozásra, mozgásra, akkor simán fogyhatsz addig egészségesen 5-6 kg-t, az is látszódni fog.
2021. márc. 13. 10:19
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Így biztos,amit vázoltál. Kérdés, hogy megéri-e? Mi mmúlik rajta, hogy májusra meglegyen?

3 hónapja diétázom. Nem koplalok, de semmi nasi, semmi feherliszt, és a szokásos nem ajánlott dolgok. Elég egyenletesen heti 0,5 kilót fogyok. Jól érzem magam, nem kaparom a falat.

Sokkal inkább ajánlom ezt a nem túl szigorú, viszont kitartóan és következetesen tartandó diétát. Lehet, hogy ezzel kell egy év is mire lemegy a 20 kiló,de sokkal nagyobb esellyel tudod majd megtartani a súlyod és az egészségedre se megy rá.

2021. márc. 13. 10:29
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy ne jöjjünk az "egészséges dumával". Akkor nagyon egyszerű válaszom van a kérdésedre. Sehogy se fogsz ennyit lefogyni májusig.
2021. márc. 13. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!