Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Diètázok, sportolok. Szèpen...

Diètázok, sportolok. Szèpen haladok a fogyással, de ma elszaladt velem a ló, sokat ettem. Most mi lesz. Kb.ezer kalóriával többet, mint lehetne. Nem akarom feladni az egèsz eddigit. De most elrontottam ?

Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 17:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

egy kiló kb 7000 kcal. csak azt írtam hogy nagyon nehéz olyan sokat megenni, akkor is ha úgy érzel, hogy húde bezabáltál. és ha mondjuk heti egyszer becsúszik egy-egy ilyen eset, biztosan nem fog hátráltatni. másnap picit jobban odafigyelsz. sőt, az is lehet hogy neked hosszútávon a sóvárgások miatt csak í]y lesz fenntartható. viszont ebben az esetben akár az is lehet hogy szigorúbb vagy a hát többi napján és előre várod azt a napot, mikor kicsittöbbet és kevésbé minőségi ételt eszel

persze nem kell rnedszert csinálni, de ha konzisztens és kitartó vagy, egy ilyen esettől nem lesz semmi bajod. a jelenlegi túlsúlyod se egy darab étkezéssel szedted fel

2021. márc. 2. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!