Elrontottam az egészet?
A mai étrendem jól indult volna.
Reggelire egy tejeskávét ittam, 2 dl 1,5%-iw tejjel, kis adag paradicsomos hagymás babot ettem, teljeskiőrlésű toast kenyérrel. Összesen volt 437 kalória, de a felét félretettem ebédre.
Csak sajnos az ebéd mellé benyomtam egy doboz mákos gubát, amit tudom, hogy nem kellett elfelejtettem megnézni, de a net szerint 420 kalória :(
Uzsonnára egy kis körtét ettem. 100 kalória.
Viszont a gubán kívül a vacsorám is botrányos volt. Salátát ettem, de volt abban minden, körte, csirkemell sonka, tejföl és a legrosszabb: rengeteg főtt tojássárgája összetörve. Mert az egyik családtag csak a fehérjét szereti és sajnáltam kidobni. A vacsora így 675 kalória lett. Jobban jártam volna még egy gubával.
Mit csináljak? Fogjam fel csalónapnak? Akkora bűntudatom van :(
Ilyenkor mit érdemes csinálni? Úgy egyek holnap mintha mi sem történt volna vagy egyek kevesebbet a mai túlkapással?
Egyébként megfizettem az árát, mert nagyon megülte a gyomrom a vacsora :/
úgy egyél, mintha semmi nem történt volna.
mert nem is történt semmi tragédia :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!