Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy tudnek talalkozni a lannyal vagy mar elrontottam az egeszet?
Kínzóan hosszú a kérdésed mellékese.
Ráadásul nyakunkba ömleszted, tele leütés-spórolós szavakkal(?), bekezdések, tagolások nélkül..
.
Neten találkoztál egy 600 km-re lakó, magát veled egyidős lánynak vallott valakivel.
Nem jelent semmit, légy egy kicsit kétkedő az ilyen 'ismeretségeknél'!
Neten még a sarki szexipari szakmunkás is írhatja: ő bizony apáca.
.
"hogy tudnek talalkozni a lannyal"
Milyen találkozásra gondolsz?
Újra irogatni a Facebookon egymásnak, ellenőrizhetetlen "tényeket"?
Ezt ő bármikor megakadélyozhatja, ellehetetlenítheti.
Így ez nem opció.
Valós találkozás?
Ehhez valós beleegyezése is kéne, átverés nélkül, te ne otthonodtól 600 km-re kapj SMS-t, hogy most nem jó, taláűn a jövő héten...
.
Az egészet zárd le és tedd az "ezt is megtanultam" dobozba.
Ne haragudj, de szörnyű volt végigolvasni, rengeteg a hiba benne.
Na de.. szerintem a vers jó ötlet, próbálj meg vele személyesen találkozni. Szerintem Fb-n amúgy sem lehet senkit megismerni az idővonala alapján, mert nagyon félrevezető lehet..
Semmiképp ne hagyd ki a lehetőséget hogy viszontlásd, hogy újra beszélj vele, mert később nagyon bánni fogod, jobban mint most a korábbiakat, hogy beijedtél és inkább nem tetted meg amit úgy érezted talán meg kellett volna.
Elso, oke telorol irtam, de h te mennyire nem tudsz szoveget ertelmezni az akkor is felelmetes szamomra. XD Valos szemelyrol van szo, ezt most hadd ne bizonygassam, nem kell itt semmit tanulnom, max aut, ha maskor kozel kerul hozzam fizikalisan is, akkor azonnal talakozzak vdle szemelyesen mert most ez a baj, h elvesztettem a kontaktot igy h hortelen mondenhonnan letorolte magat.
Ez lenne a kerdes, h aztetek h vegyem fel a kontaktot, irtam, h melyik ketto lehetseg
Masreszt jo otlet felvenni es bevallani neki mit erzek, nem akarok kobtorfalazni, meg baratkozni, de o meg bem tudom mit akar, vagy van e valakije. Nem akarom utobbi esetbe h kellemetlen legyen neki, h el kell utaditson meg ilyenek.
A masodiknak koszonom. Fbn meg itt osmerkedtunk, nem csak az idovonala alapjan ismwrem. Az a baj ezt nehez atadni. O egy eleg kulonleges lany, sok mindent csinal, volt tehetseglutaton erdelyben egy ilyen kisebb helyi verseny, zenekatba enekelt rovid ideig, versejet ir. Csomo minden. Neten es fbon kovetem, es beszelgettem vele, inkabb regebben. Innen ismertem es elegge megismertem. A verset mar megirtam, akkor szted erdemes eloadni.. Nrm viszontlatom hanem meg sose lattam..
Na mindegy, ez mar katasztrofa mennyire nem ertitek xd szerintem ki irok egy uj kerdest geprol, azert a masodiknak koszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!