Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért állt meg a fogyásom?...

Miért állt meg a fogyásom? lassan két hónapja edzek és diétázok mégis csak 5 kg ment le és mások sokkal többet adtak le miért?

Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mindenkinek más a szervezete, máshogy reagál különböző dolgokra. 5kg két hónap alatt annyira nem rossz. Én nem esnék kétségbe. Hány kilóról indultál? Kis súlyfeleslegből sajnos nagyon nehéz leadni. Lehet picit izmosodtál is, ha kezdő vagy az edzés terén. Sok sikert!
2021. febr. 23. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is tapasztaltam már, hogy keveset fogytam - ezzel szemben izmosodtam - lehet ez az oka nálad is :-)

Amúgy ennyiből lehetetlen megmondani: az edzek sem mindegy, hogy mennyit és a diétázom sem mindegy, hogy mit eszel, mennyit, mikor, stb.

2021. febr. 23. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Két hónap alatt 5 kg fogyás egyáltalán nem lassú, sőt, ennél gyorsabb ne is legyen!
2021. febr. 23. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Igen, fontos a kezdő súly is. Nekem 1 kiló súlyfeleslegem volt, viszont az összkép nagyon rossz volt, ezért kedztem bele. Kb egy kilót nem fogytam, az előtte-utána képekből láttam egyedül a változást. Azok alapján olyan mintha 5-10 kiló simán lement volna. Szerintem érdemes ilyen képeket csinálnod, hátha az motiválóbb mint sima számokat nézni :)
2021. febr. 23. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó eredmény 2 hónap alatt 5 kg. Én 1 hónapja diétázom, napi 1500 kalória, heti 3-szor sport, és csak másfél kg ment le 1 hónap alatt. Pedig 77 kg vagyok, szóval van miből fogynom.
2021. febr. 23. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az 5 kiló teljesen jó.
2021. febr. 23. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jó az eredményed, ha többet akarsz fogyni ajánlom hogy iktass be plusz edzést vagy mozgást. Illetve pár napra csökkentse a Ch mennyiségét esetleg
2021. febr. 23. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!