Ha este megiszok 1 pohar fahejas tejet az hizlal? Fogyozom kb 12 napja es kozben ellipszis trenert hasznalom napi 20 percet 103kl voltam a celom 70kl es mar fogytam 6kl ot..
Tök mindegy, mikor iszod. Nézd meg a tej kalóriaértékét, és a 100g-ra megadott értéket szorozd meg 2-vel, ha 2dl, 2,5-tel, ha 2 és fél dl-t iszol. Ha cukrot is teszel bele, azt vedd figyelembe.
Pont annyira hizlal, amennyi kalóriát tartalmaz. Ha a napi összes bevitt kalóriád több, mint amit felhasználsz, hízni fogsz, ha kevesebb, akkor fogyni.
5, mármint kg, kilogramm. Olyan mértékegység nincs, hogy kl.
Illetve van, kiloliter, de ezt magyarban nem igazán használjuk, van helyette köbméterünk.
Plusz megnézném a kérdezőt 70 kl térfogattal... rekordok könyvébe elférne, hogy még él. 🤷♀️
Jajám, kilogramm, de szinte csak őt becézzük kilónak, gondoltam innenstől már egyértelmű mindenki számára.
De mint írtam, nekem is kellett idő, hogy megfejtsem, mi az a kl. :) Én eddig jutottam. A nálamnál is gyengébbeknek pedig itt vagy te is, szerencsére. :D
Hat... koszonom igen valoban buta vagyok hogy igy tettem fela kerdest
(Kl) kg akart lenni:D
Elnezest ezert az igen nagy buta kerdesert.
Jah es koszonom a jo tanacsokat es igen 12 nap 6kg mivel nagyon betegesen futottam neki van olyan hogy nem eszem semmit csak vizet iszom nagy mertekben!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!