Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kalória lehet ebbe?...

Mennyi kalória lehet ebbe? Ezt ehetem?

Figyelt kérdés
1 üveges zöldborsó, kb 100ml tejszín és 100ml tej, 1 ek vaj. Borsófőzeléket akarok és ezt a receptet találtam amihez nem kell liszt.
2021. jan. 29. 11:16
 1/5 anonim válasza:
100%
Igen, nyugodtan eheted, de számold bele a napi kalóriádba.
2021. jan. 29. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Ebből nem lesz főzelék. Csak tejes tejszínben úszó borsó. Semmi sűrítő anyag nincs benne. A van tök felesleges, csak plusz zsír bele.

Ha így akarod csinálni, akkor főzd össze és a borsó felét botmixerrel és a lével turmixold össze, utána tedd vissza az egész borsókat, akkor főzelék hatású lesz.

2021. jan. 29. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A tejszínben és a vajban TÖBB kalória lesz, mint abban a 2 kanál lisztben, ami amúgy kéne bele.
2021. jan. 29. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól a kevés liszttől semmi bajod nem lesz. Csináld normálisan, ahogy kell. Ennyi nyilván belefér a napi kalóriakeretedbe.
2021. jan. 29. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is felesleges a vaj és a tejszín, csináld inkább egy kis tejjel és pürésítve sűrítsd, ha nem szeretnél lisztet tenni bele.
2021. jan. 29. 13:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!