Hogyan tudnám legyőzni, hogy estére ne gyengüljek el és faljak be valamit amit nem kéne?
Figyelt kérdés
Elkezdek dietazni, napközben ok de este 5-8 ig megorulok valami ragnivaloert mindegy mi, csak örömöm leljem benne. Akkora faradok el, kicsit lazítas a napi hajrában és kutatom kell valamit. Csak ott jár az agyam mit egyek. Nagyon nehéz megállni. Hogy tudnám ezt befejezni? Van valami jó tipp?2021. jan. 21. 22:48
1/7 anonim válasza:
Szerintem eleinte csak egészségesebb rágnivalót vegyél, és amikor rád tör ez az érzés, akkor esélyed sem lesz tele tömni magadat egészségtelen dolgokkal. Persze egy idő után jobb, ha nagyrészt elhagyod a nasizást, de talán ez segíthet egy kicsit.
2/7 anonim válasza:
Szerintem csak simán gondold át a diétád, ha ennyire szenvedsz tőle. Legyen több étkezés, told el az idejüket kicsit, vagy hagyj helyet egy este nyolcas extra nasinak, fogásnak. Ahogy 1-es is írja, rengeteg egészséges alternatíva van, ami telít, finom is és töredéke a szemét rágcsáknak. Túró, görög joghurt, köles, puffasztott rizs\kukorica stb.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tudtok még ilyen alternatívákat ajánlani, vagy oldalt ahol tajekozodhatok? Köszönöm!
2021. jan. 22. 15:18
4/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám és nekem az időszakos böjt vált be. Déltől eszek este nyolcig, így nagyjából öt órakor van az ebédem, ami eléggé eltelít, így nem akarok este nasizni és bőven elég nyolc órakor a csirkesaláta. De akár azt is kipróbálhatod, hogy úgy alakítod át az étrendedet, hogy legyen egy "nasi" étkezésed, amiben mondjuk uborka, répa, és más ropogtatni valók vannak.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!8:12 diétán vagyok, ez az ötlet nem jutott eszembe, hogy toljam, hogy a kritikus időszakban legyen az étkezésem és akkor inkább a délelőtt lesz a koplalós rész. Köszi! Ezt kipróbálom.
2021. jan. 24. 17:28
6/7 anonim válasza:
Mindig van itthon tejföl, meg túró. Ha nasizhatnékom van egy gyerektál méretnyi túrót kikeverek tejföllel, teszek bele eritritet és kész is a nasi.
Vagy a lidl-ben lehet kapni olyan magkeveréket, amiben nincs mazsola csak mag. Olykor egy kis maréknyit elnyammogok. Egy csomag kitart kb 2-3 hétig.
Vagy a Wawel gyárt cukormentes csokikat elég finom ízekben. Van hogy megeszek 1-2 kockát.
Persze ezeket nem minden nap, csak néha, ha rághatnékom van.
7/7 anonim válasza:
Ja lemaradt, hogy próbáld meg a kajálásokat eltolni. Én reggel 8 fele reggelizek, délben ebédelek, olyan 2-3 felé megeszek egy almát vagy valamilyen gyümölcsöt, 5 óra felé is valami gyümit, vagy magot, este 8-kor vacsi. Nekem így bevált, a vacsit muszaj volt így kitolnom ,így nincs az h ki vagyok éhezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!