Gyomorhurut, gyomor nyálkahártya gyulladás, helicobaktérium esetén milyen ételek segítenek, hogy ne fogyjak és ne gyengüljek le?
Nekem is azonnal kimutatták a helicobaktériumot! Kétszer is csináltak már! Megeshet, hogy ott nem tesztel csinálják, hanem szövettanból! Ami meg valóban egy jó 2-3hét. Aztán, ha megvan a baktérium, akkor arra adnak egy gyógyszer kombót amit szedni kell napokig és az írtja ki! Azzal lehet meg is szűnik a gyulladás és a fájdalom! Mert azt sima savcsökkentő és gyomorvédő nem múlaszt el! Én 6 éve küszködök. Hol jobb, hol nem. Mire össze szedem magam súlyban nagynehezen, rá nem is sokára vissza esek! Alig tudok enni sokszor.Folyamatosan be van gyulladva a gyomrom! Refluxom, rekeszsérvem is van már. Illetve egyik vérlelet mutatta a gluténerzékenységet, viszont a szövettan nem igazolta! Sz.rnak bele 2m magasról, már elnezést.... Ráfogják idegtől van! Én már elmentem pszihológushoz is több terápiára! Nem jobb!!! Felírtak nyugtatót, hangulatjavítót, altatót, szedjem!!! Persze, a tüneteket elnyomni, azzal semmi nem oldódik meg! Így nem szedem! Mert ez nem csak ideg!
Nekem a gasztros dokim felírt Fresubin 2kcal ivótápszert! Van több ízben! Abba minden vitamin és tápanyag megvan ami kell a szervezetnek! 24db van egy pakkban és amikor nagyon vissza esek és nem tudok enni, akkor napi 3-at megiszok. Hízlal is, illetve szinten tart, ha több ideig nem tudok enni! Amellett főzelèkeket eszek és leveseket! Azt próbáld meg Te is! Ha meg épp annyira fáj, hogy demmit nem bírsz enni, akkor gasztroenterológussal fel kell iratni a fresubin 2kcalt-t. És én minden liszteset elhagytam, mert hiába a szövettan nem mutatta ki a glutént, sok ismerősöm van így és mégis megvan az allergiàja! Ami szintèn fenntarthat egy gyulladast! Most fogok majd Debrecenbe menni áprilisba és kezdem előröl az egészet, mert már emiatt készülök ki lassan teljesen, hogy a sok éhezés és gyomorfájdalom.
Szia, megkérdezhetem, azóta mi lett, sikerült megoldani a problémát? Most én is épp hasonló dolgoktól szenvedek (még nem teszteltem helicobactert).
Nekem amúgy úgy tűnt, az éjszakai remegés, izzadás, gyengeség és szívdobogás az alacsony vércukor miatt van (mert nem tudok eleget enni), ugyanis ha eszem pár kekszet, általában jobban vagyok (csak olyankor a gyomrom nincs jól...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!