Ha megfelelően túldolgozom a bevitt kalóriát, lehetséges egészségesen 2 kilót fogyni hetente?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy mondjuk megeszem a napi 1600 kalóriát, de 3000 vagy magasabb a ledolgozott.
Így lehetne egészségesen gyorsítani a heti fogyás mértékét?
2020. dec. 24. 21:41
11/13 anonim válasza:
A mozgás miatti kalóriaégetést nagyon túlbecsülik a kalkulátorok; azt sem veszik figyelembe, hogy hozzászokik a szervezet, akkor még kevesebb energiaráfordítással oldja meg a test. Szóval nem fogsz annyit égetni, még normális táplálkozással sem bírnál ennyit hosszabb távon.
12/13 anonim válasza:
Naponta 6-7orat edzettel profi focistakent, haha meselj meg.
13/13 anonim válasza:
6-8 óra intenzív mozgás? Ne nevettess... Én fél év kardiót hagytam ki, és most csak a korábbi teljesítményem 60%-át tudom leadni. Pedig nem híztam meg!
Felejtsd el a heti 2kg-ot. Erre a testépítők képesek. Talán ők igen. Ja, meg a leukémiásak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!