12 hét alatt menyit lehet fogyni egészségesen?
Figyelt kérdés
12 hét alatt - 8kg
Nagy súlybol indulok 88kg voltam, 160cm.
2020. aug. 8. 02:25
2/7 anonim válasza:
Hát, az etalon az 6kg lenne, de nagyobb súlynál ennél kicsit több is egészségesnek számít, mert az elején gyorsabban lemennek a kilók.
3/7 anonim válasza:
Az első 1-2-3 kg víz, az gyorsan lemegy, szóval a 8 kg reális
4/7 anonim válasza:
8-12 kg reális. Nekem kicsi nagyobb volt a túlsúlyom mikor kezdtem és 12 sikerült annyi idő alatt, bár az első 3 biztos cak víz volt
5/7 anonim válasza:
Nekem 20 kiló feleslegem van. 12 hét alatt 6 kiló ment le. Vért izzadtam de ennél több nem megy. Az is lehet, hogy én rontok el valamit. De centikben már azért látványosabb a dolog.
6/7 A kérdező kommentje:
Meg nyugodtam, sok helyen olvasom hogy 10töl többet fogytak, akkor gondolom koplalnak, Centiben nagyon kis változás van, 2-3cm,nem értem miért.
2020. aug. 8. 14:54
7/7 anonim válasza:
6-12 kg körül. Ennél több már egészségtelen koplalást valószínűsít. Ne màsokhoz hasonlítgasd magad, hanem önmagadhoz. Minden szervezet egyedi működésű. Màs anyagcsere, màs hormonális állapot, mások az egyéni körülmények amik mind befolyásolják a fogyást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!