Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Juniusig le dobhatnák így...

Juniusig le dobhatnák így 20-21kg-ot?

Figyelt kérdés
Napi 4 db sima sonkás zsemlét ennék ami kb 672 kalória mellé sok vizet innák sokat mozognék 6 hónap alatt sokat lehet fogyni vele valaki próbálta már?
2020. dec. 24. 03:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Az írásod alapján kb 13 éves lehetsz. Egy hét után hányingered lenne már a sonkás szendvics hallatán is. Meg úgy általában véve is butaságokat írsz.
2020. dec. 24. 04:06
 2/16 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok 😂 de kösz :3
2020. dec. 24. 04:59
 3/16 A kérdező kommentje:
Bírom azt amikor nem a kérdésre válaszolnak csak ide jönnek baromkodni 😂
2020. dec. 24. 05:01
 4/16 A kérdező kommentje:

Egy ismerősöm aki nagyon túl súlyos volt barna kenyeret ét felvágotal és kefírt mellé

5*érkezett egy nap mindig csak ezt majdhogynem 1 éven keresztül sm mást mégsem volt hányingere meg unta et mellé egy kis zöldséget én nem igazán szeretem a zöldségeket de a sima zsömlét sonkaval nyugott szívvel eném hónapokig csak arra voltam kíváncsi ezzel is működne e a fogyás

2020. dec. 24. 05:21
 5/16 A kérdező kommentje:
De nem kell senkinek a meg erősítése :3 félév múlva jelentkezem
2020. dec. 24. 05:28
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
672 kalóriával zombi leszel. És még sportolni is akarsz rá. Szegény szervezeted😐 Ha a hülyeség fájna. Sok sikert.
2020. dec. 24. 07:19
 7/16 anonim ***** válasza:
75%

Ha te ilyen nagyokos vagy, minek írsz ki kérdést? Zabáljad a zsömléidet, aztán majd kiderül.

Meg ha már úgyis nákozol, akkor ha már lúd, legyen kövér:

"le dobhatnák" ✓

ennék -----> legyen ennák!

"innák" ✓

mozognék ----> mozognák!

2020. dec. 24. 07:57
 8/16 anonim ***** válasza:
92%

"Bírom azt amikor nem a kérdésre válaszolnak csak ide jönnek baromkodni 😂"

Bírom mikor olyan kérdést teszel fel amit kb 4.osztályba tanul az ember, és amúgy is már 800 ilyen kérdés volt...

Na de nem vagyok bunkó, megválaszolom a kérdést is.

1300kcal alatt koplalás.

Nos az a helyzet hogy nem egyszer a kérdésedre a válasz.

Ugyanis igen fogsz fogyni valószínűleg.

De utána vissza hízod a kètszeresèt, nagyon ritka az ha nem.

Valamint ha sokáig csinálod a szervezeted fokozatosan lelassítja az életműködèsèt.

Nagyjából ezek lesznek az az első tünetek: lassul az anyagcseréd, elkezd hullani a hajad...

Valamit sok esetben csak izomból fogysz, azaz még rosszabbul fogsz kinézni mint előtte.

Ne tedd ezt magaddal.

Inkább vigyázz magadra, egyél egészségesen, sportolj.

Ha diétázol először keress fel egy szakembert szerintem.

És nem azért mert bunkó akarok lenni, de inkább adj ki több pénzt, minthogy az életedbe kerüljön a fogyás.

Remélem azért segítettem válaszommal.

Kellemes ünnepeket kívánok!

2020. dec. 24. 08:36
 9/16 anonim ***** válasza:
59%

Az, hogy 21 éves vagy, komolyan megdöbbentett. Nem jártál te iskolába...? Nem mondtak el ott neked semmit a tápanyagokról, az emberi testről? Szüleid műbeles virslin, konzerv májkrémen meg olcsó parizeren tartottak egész életedben?

Ennél még az is jobb lenne, ha júniusig kizárólag mekis kaját ennél, komolyan.

2020. dec. 24. 08:42
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen 21 éves vagyok a jelenlegi munka helyem nem engedi meg, hogy mindenap csirke mellet meg egyéb dolgokat egyek nehéz dolgokon mentem keresztül ami fel nem fogható maradt rajtam pár kg előtte se voltam vékony de egy étrendem is ebből ál kb csak 4 helyet 7-8 zsemle meg főzelék, húsleves, pár tésztás étel többre nem futja a kevéske fizetésem ből de köszönöm a választ 1300 at biztos meg eszek remélhetőleg így is le meg ha nem húsz akkor öt
2020. dec. 24. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!