Juniusig le dobhatnák így 20-21kg-ot?
Egy ismerősöm aki nagyon túl súlyos volt barna kenyeret ét felvágotal és kefírt mellé
5*érkezett egy nap mindig csak ezt majdhogynem 1 éven keresztül sm mást mégsem volt hányingere meg unta et mellé egy kis zöldséget én nem igazán szeretem a zöldségeket de a sima zsömlét sonkaval nyugott szívvel eném hónapokig csak arra voltam kíváncsi ezzel is működne e a fogyás
Ha te ilyen nagyokos vagy, minek írsz ki kérdést? Zabáljad a zsömléidet, aztán majd kiderül.
Meg ha már úgyis nákozol, akkor ha már lúd, legyen kövér:
"le dobhatnák" ✓
ennék -----> legyen ennák!
"innák" ✓
mozognék ----> mozognák!
"Bírom azt amikor nem a kérdésre válaszolnak csak ide jönnek baromkodni 😂"
Bírom mikor olyan kérdést teszel fel amit kb 4.osztályba tanul az ember, és amúgy is már 800 ilyen kérdés volt...
Na de nem vagyok bunkó, megválaszolom a kérdést is.
1300kcal alatt koplalás.
Nos az a helyzet hogy nem egyszer a kérdésedre a válasz.
Ugyanis igen fogsz fogyni valószínűleg.
De utána vissza hízod a kètszeresèt, nagyon ritka az ha nem.
Valamint ha sokáig csinálod a szervezeted fokozatosan lelassítja az életműködèsèt.
Nagyjából ezek lesznek az az első tünetek: lassul az anyagcseréd, elkezd hullani a hajad...
Valamit sok esetben csak izomból fogysz, azaz még rosszabbul fogsz kinézni mint előtte.
Ne tedd ezt magaddal.
Inkább vigyázz magadra, egyél egészségesen, sportolj.
Ha diétázol először keress fel egy szakembert szerintem.
És nem azért mert bunkó akarok lenni, de inkább adj ki több pénzt, minthogy az életedbe kerüljön a fogyás.
Remélem azért segítettem válaszommal.
Kellemes ünnepeket kívánok!
Az, hogy 21 éves vagy, komolyan megdöbbentett. Nem jártál te iskolába...? Nem mondtak el ott neked semmit a tápanyagokról, az emberi testről? Szüleid műbeles virslin, konzerv májkrémen meg olcsó parizeren tartottak egész életedben?
Ennél még az is jobb lenne, ha júniusig kizárólag mekis kaját ennél, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!