Mivel dobhatnam fel az izet ennek a feherjenek?
Figyelt kérdés
Vettem legutobbi egy kozel 3 kg-os kiszerelesu iso whey vanilias feherjet. Eleinte meg izlett az ize, de aztan nagyon megfosatott (valoszinuleg a hirtelen szemhidrat csokkentett es feherjet novelese miatt, meet tejfeherje allergiarol nem tudok). Ez elott egy kicsivel, de leginkabb utana mar rendszeresen elkapott a hanyinger az izetol, szoval azota itthon "porosodik". Ha nor.alisan kajalnek mellette es fel tudnam dobni az izet, akkor meg biztosan tudnam normalisan hasznositani, ehhez kene nehany tipp. Ti mivel szoktatok keverni a feherjet, hogyha mar unjatok/nem birjatok az izet?2020. okt. 22. 07:10
1/11 anonim válasza:
Ne rohogjel ki, de en volt h ugy ittam meg az utolso 10 adagot, h befogtam az orrom akig ittam, aztan kioblogettem a szam a csap alatt, nyeltem par korty friss vizet, majd elengedtem az orrom, es igy csak par pillanatra ut meg az ize, az meg kibirhato.
2/11 A kérdező kommentje:
Hasonloval en is probalkoztam, de a maradek 2 kg-ot nem szivesen eroszakolnam le igy a torkomon :D
2020. okt. 22. 08:13
3/11 anonim válasza:
Veszel kisebb kiszerelésű fehérjét és váltogatva iszod.
Vagy teszel bele egy kis fahéjat, vagy kakaót.
5/11 anonim válasza:
Örülünk, hogy a normális válaszra nem reagálsz kérdező.
6/11 anonim válasza:
Vannak ilyen izesito cseppek. Pl. Biotech-nel. Probald ki azzal.
7/11 anonim válasza:
Én egy egyszerű módszert ajánlok.Semmi se kell hozzá.
Az adagot ne az ajánlott mennyisegű vizben keverd be,hanem joval többe.
Igy is lesz valami izerzeted,de mivwl annyira híg lesz,alig fogod eszrevenni.Tkpen vizízű lesz.
Annyi a kellemetlenseg,hogy 4-5dl vizet tolsz le egyszerre.
8/11 anonim válasza:
Én zabkásában szoktam fogyasztani ha már nem megy. Még az is opció, hogy tejjel fogyasztod és raksz bele egy kos fahéjat.
9/11 anonim válasza:
Mondjuk tejjel meg nem probaltam. (1# vagyok) sot, most jovok ra, h meg eletemben nem ittam tejjel, soha. Ki is probalom hnap. Van meg belole par adag
10/11 anonim válasza:
Izesitett joghurttal (pl oikos) elkevered, vagy csak belecseppentesz valamilyen aromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!