Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés utáni fehérjének megfele...

Edzés utáni fehérjének megfelel a hús, por helyett?

Figyelt kérdés
2019. dec. 19. 14:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Persze. Sőt az a jobb ha ételből viszed be a fehérjét, nem porokból.
2019. dec. 19. 14:13
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
Por jobb
2019. dec. 19. 15:51
 3/11 anonim ***** válasza:
2019. dec. 19. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha meg tudsz enni 2 kiló húst akkor persze, hogy jó.
2019. dec. 19. 18:32
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Miért kellene megenni 2 kiló húst, te szerencsétlen? Teljesen mind1, hogy porból vagy szilárd ételből viszed be, mert (révén hogy nem létezik anabolikus kapu(igen, jöhet a piros kéz)) a fehérje az fehérje, por vagy szilárd forma ide vagy oda. Sőt, bizonyos szempontok szerint a szilárd étel jobb, teljesebb.
2019. dec. 19. 21:06
 6/11 anonim ***** válasza:
22%
Szerencsétlen az öreganyád térde kalácsa...
2019. dec. 19. 22:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

4# 2kg pulykában van 518g fehérje, meg önmagában 2780kcal.

Nem tudom milyen testépítő kolosszus vagy, de az biztos hogy minimum Mr Olympia ha ennyi fehérje kell neked. Én a 90kgomal a 225g fehérje is picit magas, de most pont szálkásítok így kell is, de te minimum 200kg tiszta izom lehetsz.

Whey 100 professional scitec nutritionban 1 adagban van 22g fehérje az 23-24 adagot jelentene. Ami 5888 FT-ra jönne ki. (Kb 2640 Kcal lenne)

(Nyílván csak szemléltetés. Nem azt mondom, hogy azt hiszed hogy csak porokon kell élni, csak hogy lásd mennyire sokat kéne innod ha a hússal felakarnád venni a vesenyt)

Az a vicces, hogy amúgy egy normál étkezésben kb van 200g hús, ami ránézésre nem sok és sokkal könnyebben le megy, mint a fehérje por és 22g fehérje helyett van benne 52g.

Szóval ne viccelődjünk :D

2019. dec. 19. 23:05
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
A 2kg húst csupán azért írtam, hogy lássa a Kérdező, hogy mennyivel egyszerűbb porral bevinni a kellő fehérjeadagot. Nem azt mondom, hogy por nélkül nem lehet fejlődni, csak nagyban megkönnyíti a dolgot. Tehát könnyebb meginni 2 pohár fehérjeturmixot és megenni egy 45 dekás steaket, mint ugyanennyi fehérjének megfelelő húst bevágni minden nap...
2019. dec. 19. 23:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8# Tudom, nyílván én is túloztam, de a leírt számok igaziak.

A számokból látszik hogy annyira nem is igaz, hogy könnyebb 2 adag fehérjeport meginni.

Amiben ha a Whey 100 professional scitec nutrition-t nézzük 44g fehérje van, ami 168g húsnak felel meg.

Azt a 168grammot elosztjuk 4 étkezésre (feltételezem mind az 5 étkezésen húst enni abszurd, de 4 teljesen normális) az 42g, ami persze sütés után sokkal kevesebb, ami kb extra 3 falat étkezésenként.

Azaz extra 3 falat tényleg annyira megerőltető.

Jó van más fehérje is.

Pl.: Itthon még van egy Jumbo Hardcoreos dobozom. Abban 50g fehérje van, szóval lényegében 1x innál meg ugyan annyi fehérje miatt amit fent írtam, viszont ennél 1 adagnak 4 adagolókanál számít, ami 531 kcal és az íze.

Az íze, huuh ez után már hánytam is, amikor használtam. Valami rettenetes.

De tegyük fel igazad van, mert annyira szereted a por ízét és te ezzel sprórolsz 2 percet 1 nap.

2019. dec. 19. 23:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit elbeszéltetek egymás mellett. Meg a kérdés mellett is, a kérdés sem elég alapos ennek megvitatásához.
2019. dec. 20. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!