Edzés utáni fehérjének megfelel a hús, por helyett?
4# 2kg pulykában van 518g fehérje, meg önmagában 2780kcal.
Nem tudom milyen testépítő kolosszus vagy, de az biztos hogy minimum Mr Olympia ha ennyi fehérje kell neked. Én a 90kgomal a 225g fehérje is picit magas, de most pont szálkásítok így kell is, de te minimum 200kg tiszta izom lehetsz.
Whey 100 professional scitec nutritionban 1 adagban van 22g fehérje az 23-24 adagot jelentene. Ami 5888 FT-ra jönne ki. (Kb 2640 Kcal lenne)
(Nyílván csak szemléltetés. Nem azt mondom, hogy azt hiszed hogy csak porokon kell élni, csak hogy lásd mennyire sokat kéne innod ha a hússal felakarnád venni a vesenyt)
Az a vicces, hogy amúgy egy normál étkezésben kb van 200g hús, ami ránézésre nem sok és sokkal könnyebben le megy, mint a fehérje por és 22g fehérje helyett van benne 52g.
Szóval ne viccelődjünk :D
8# Tudom, nyílván én is túloztam, de a leírt számok igaziak.
A számokból látszik hogy annyira nem is igaz, hogy könnyebb 2 adag fehérjeport meginni.
Amiben ha a Whey 100 professional scitec nutrition-t nézzük 44g fehérje van, ami 168g húsnak felel meg.
Azt a 168grammot elosztjuk 4 étkezésre (feltételezem mind az 5 étkezésen húst enni abszurd, de 4 teljesen normális) az 42g, ami persze sütés után sokkal kevesebb, ami kb extra 3 falat étkezésenként.
Azaz extra 3 falat tényleg annyira megerőltető.
Jó van más fehérje is.
Pl.: Itthon még van egy Jumbo Hardcoreos dobozom. Abban 50g fehérje van, szóval lényegében 1x innál meg ugyan annyi fehérje miatt amit fent írtam, viszont ennél 1 adagnak 4 adagolókanál számít, ami 531 kcal és az íze.
Az íze, huuh ez után már hánytam is, amikor használtam. Valami rettenetes.
De tegyük fel igazad van, mert annyira szereted a por ízét és te ezzel sprórolsz 2 percet 1 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!