Az ízesítetlen fehérjének SEMMILYEN íze sincs?
Figyelt kérdés
Tehát ha vízbe beleteszem vagy ha úgy tartja kedvem akkor tejbe, akkor lényegében olyan lenne mintha vizet innék, vagy tejet?2020. júl. 1. 16:56
3/7 clint válasza:
Van utóíze, szerintem ha az izesített nem megy, az ízesítetlen még inkább nem fog... :/ milyen tipusu proteint vettél amit nem tudsz fogyasztani??
4/7 A kérdező kommentje:
magyarországról kb mindent kipróbáltam, biotech, sctitec, myproteic, gym beam, mindegyiknek mű íze volt.
2020. júl. 1. 17:38
5/7 anonim válasza:
Olyan az íze, mint a dobozos tejnek, amit régen kaptunk az általános iskolában a reggeli kifli mellé
6/7 anonim válasza:
Egy másik kérdésre válaszoltam, de ide is pont jó:
Na én akármilyen ízűt vehetek, mindet undorítóan rossznak tartom.
Az a jellegzetes fehérje íz az nagyon nem gyere be. Na ez a natúron is érződik. Akármibe kevered (tej/víz/mennyei mannalé) érezni fogod az ízét.
Ha te is ilyen vagy, akkor a világ legistenibb fehérjéjét is megveheted, neked akkor sem lesz finom.
Ilyenkor más megoldás nincs, nyelni kell mint kacsa a nokedlit :)
7/7 Fa_ember16 válasza:
nekem a biotech usa-től az epres ízű nagyon ízlik. Persze mű íze van,de ha raksz bele 1 vagy 2 darab epret már sokkal jobb az íze.van amikor egy pici gyümölcsöt bele kell rakni hogy igazi íze legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!