Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Natúr, ízesítetlen tejsavófehé...

Eee kérdése:

Natúr, ízesítetlen tejsavófehérjét lehet főtt ételekbe keverni? Pl. leves, paradicsomos tésztaszósz? Az íze mennyire lesz domináns?

Figyelt kérdés

2017. febr. 21. 11:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Ízre semmi állagra inkább.
2017. febr. 21. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!