Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány órakor és mit eszel...

Hány órakor és mit eszel vacsorára, hogy éjjel ne érezd magad farkas éhesnek?

Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 20:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

5-6 között eszem. De nekem az a főétkezés. Utána már nem leszek éhes. Főleg nem éjjel. Akkor aludni szoktam. Néha megéhezem még 9 felé, akkor eszem egy könnyű szendvicset. De ez ritkán van.

Ha kimaradok este, éjjel, sokszor akkor is eszem, ha hazaértem, főleg ha ittam is :D

2020. szept. 18. 09:43
 12/20 A kérdező kommentje:
Ha a férjem délutános, akkor este megvarom, és van hogy éjjel 1-2 körül alszom el. Vacsorázni hat körül szoktam. Azt sem tudom későbbre tenni, mert már akkor is az éhhalál kerülget. Lehet, hogy az egész napi étkezést máshogy kellene elosztanom?
2020. szept. 18. 10:28
 13/20 anonim ***** válasza:
Hányszor eszel? Mikor? Ha ennyire éhes vagy, akkor egyél még egyszer, nyugodtan lehet 6 után enni, főleg ha sokáig fent vagy. Oszd el több étkezésre a napi adagodat.
2020. szept. 18. 10:33
 14/20 A kérdező kommentje:
Általában eszem reggel korán, utána ebéd, ritkán uzsonna, és hat körül vacsora. De lehet hogy későbbre teszem a vacsit, és beteszek közé egy állandó uzsonnát. Lehet, hogy hozzácsapok 1-200 plusz kalóriát is, mert ez kevés.
2020. szept. 18. 10:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Este hat körül vacsorázok, ha edzés van akkor ötkor, általában egy kiflit, vajat, paradicsomot, paprikát, uborkát és két szelet sonkát, vagy mostanában lecsót öt paprikából és három paradicsomból, két virslivel. Ezek után én este tízkor gond nélkül még bekapok egy szelet sonkát, vagy egy-két korpakekszet.
2020. szept. 18. 10:47
 16/20 anonim ***** válasza:

Tegnap tört bab hagymás zsírral volt este 8-körűl még rá ment egy üveg házi sör.

Reggelig ép hogy kibírtam .

2020. szept. 18. 10:57
 17/20 anonim ***** válasza:

7 körül vacsorázom, 4-500 kcal általában. Ha időben lefekszem aludni, 11-fél 12 körül, akkor általában nem leszek éhes. Ha mégis, akkor 1-2 kekszet, néhány szem mandulát bedobok. Ezek jól csökkentik a gyomorsavat.

Egyébként tk kenyér, sajt, esetleg felvágott amit leggyakrabban eszem vacsira, mindig sok zöldséggel vagy salátával.

2020. szept. 18. 15:09
 18/20 anonim ***** válasza:
8kor vacsorázom, lowcarb kenyérből melegszendvics, vagy sajtos pirítós kolbásszal/ sonkával, nyers zöldségekkel, 10 körül még eszem olajos magvakból valamelyiket, + egy kis diabetikus csoki vagy cukorka.
2020. szept. 21. 00:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Én már a tyúkokkal fekvő kategória vagyok 😁 Este 8-kor fekszem le alduni(igaz,hajnal 3-kor kelek) a vacsi olyan 6-7körül szokott lenni. 100gramm zsírszegény túró,40 gramm görög joghurttal keverve,1-2 szelet sonka,paprika,fél kígyóubi,paradicsom. És ennyi ☺ Ezzel reggelig simán kibírom. Reggeli 1 szelet glyx kenyér,sonka,paprika,ubi,paradicsom (néha sonka helyett 2 főtt tojás),tízórai valami kicsike kevés kcal.-ás kajcsi,ebéd párolt zöldségek+hús,uzsi mikor mi,van amikor csak nat.joghurt pici sóval. Így ennyi evést elosztva nem pusztulok éhen. Próbáltam 6-7kajálásra elosztani a napi mennyiséget,az más sok volt,éhes nem voltam így undorral ettem.
2020. szept. 21. 06:01
 20/20 anonim válasza:
Sosem tartom ezt a reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora felosztást szigorú időponthoz kötve. Szerintem semmi értelme. Eszek amikor éhes vagyok és annyit amennyit kedvem tartja. Ha úgy jön ki a lépés, hogy este fél 12 kor, akkor akkor. Nem eszek sokat, így sovány is vagyok, bár igyekszem kerülni a gyorskajákat, csak saját készítésűt eszek.
2020. okt. 13. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!