Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alma és narancs után mit...

Alma és narancs után mit egyek/igyak, hogy ne érezzem magam minduntalan eszméletlenül farkas éhesnek? Fogyihoz kellene, ha lehet legyen kalóriaszegény!

Figyelt kérdés

#Megveszem_a_fúrót
2019. márc. 16. 23:44
1 2
 1/12 anonim válasza:
62%
Sima vodkát.
2019. márc. 17. 01:24
 2/12 Turismo válasza:
100%
Attól is függ, hogy mikor eszed azt a gyümölcsöt. Próbáld meg ebéd elfogyasztása után megenni azt a gyümölcsöt és a két evés között keress más megoldást, hogy kibírd. Azért nem jó a gyümölcs, mert tele van cukorral, ami ugyanúgy megnyomja a vércukrod, ami inzulin termeléssel jár. Javasolt a sok folyadék bevitele, ami ebben az esetben VÍZ! :) Remélem tudtam segíteni :)
2019. márc. 17. 08:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Édesség kiváltásához elengedhetetlen valami gyümölcs, így elhagyhatatlan létszükséglet, hogy (ha már édességet nem) legalább gyümölcsöt egyek! De alma és narancs után egy órával ott az éhség...
2019. márc. 17. 09:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
egy kis zabkása, gabonapehelyből müzli (cukor nélkül, mondjuk édesítőszerrel). Lassabban szívódik fel, telít, én még szeretem is.
2019. márc. 17. 11:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne váltsd ki vele az édességet. Nekem jobban működött, hogy inkább megettem azt a 3 kocka csokit amit kívántam, de utána nem járt ez a fejemben és nem esett ki a szemem az éhségtől.

Ha mindenképp gyümölcsözni akarsz akkor keverj legközelebb natúr joghurtba reszelt almát fahéjjal (naranccsal nem próbáltam mondjuk), esetleg adj hozzá egy kevés zsírszegény cottage cheeset/túrót hogy még laktatóbb legyen. Magokat vagy ezekből készült krémeket szokták még javasolni a gyümölcs mellé, de ezek nem kalóriszegények, szóval ésszel. Illetve jobb ha házilag készíted a krémet, mert pl a bolti mogyoróvajba rengeteg cukrot nyomnak pluszban.

De egy kis adag zabkását is készíthetsz a gyümölcs mellé, ha vízzel készíted és édesítővel nem sok kcal, de az alma fahéjjal feldobja.

2019. márc. 17. 11:16
 6/12 anonim ***** válasza:
1 marék mandulát vagy tökmagot.
2019. márc. 17. 12:20
 7/12 anonim válasza:
49%

A gyümölcs-zöldség éhséget okoz, ráadásul ezek az édesek kalóriadúsak is.

Inkább egyél meg egy szelet vajaskenyeret jóízűen.

2019. márc. 18. 14:03
 8/12 A kérdező kommentje:
De az nem pótolja az édességet.
2019. márc. 18. 14:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanez a problémám. Ami bevált az a natúr joghurt a gyümölccsel egyszerre. Valószínűleg fehérje típus vagy te is, ezèrt a zab sem fog segíteni (nekem nem vált be).
2019. márc. 18. 21:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyél pár kocka csokit aztán jónapot. Boci csokit szoktam venni, abból 4 kocka (1 sor) kb 60-80 kcal attól függően, hogy fehér-, tej- vagy étcsoki. Ami pluszban töltött azok vannak 100 kcal felett, de szerintem még ez is beépíthető egy étrendbe.

Ha anyagilag úgy állsz a BiotechUSA-nak vannak nagyon jó ízesített fehérje porai, esetleg vegyél egy kisebb csomaggal próbának. Van csoki ízesítésű iso whey zero, de szerintem a cookies and cream a legjobb, ebből 25 gramm kb 100 kcal (ha vízzel készíted). Vagy ha más nem igyál kakaót, 2 deci tej van kb 90 kcal, abba cukrozatlan kakaó meg édesítő, esetleg valamilyen rizs vagy magtejjel még lejebb viheted a kcalt benne (sima tejet iszok szóval ezt passzolom).

2019. márc. 18. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!