Tejszín helyett milyen kalóriaszegényebb alternatívát tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
2018. jún. 18. 13:40
1/5 anonim válasza:
Mihez?
Nem mindegy, hogy pl. fokhagymakrém levesbe kell főzőtejszín vagy süteményt csinálsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Inkább fokhagymakrémleveshez, mint sütihez.
2018. jún. 18. 14:07
3/5 anonim válasza:
Tejjel, joghurttal, kefírrel, 10%-os főzőtejszínnel, növényi tejjel helyettesíthető, de sohasem lesz olyan, mintha tejszínnel készítettem volna.
4/5 anonim válasza:
Krémlevesekbe sosem teszek tejszínt, hanem csak kevesebb vizet, így nem lesz híg.
5/5 anonim válasza:
Nincs ilyen. Inkább kevés tejszín, mint sok fehér izé, ami főleg víz. Bár persze ízlés és étel függvénye, hogy elég-e valami fehérjedús, de zsírszegény dolog bele (bár inkább víz van a pótlékokban).
Nekem nem működne semmi. Ha valamibe tejszín kell, mással nehezen lesz jó s akkor is megváltozik. A tejszín csodálatos, pár csepp is sokat érhet adott esetben (mindig elámulok, hogy kávéba mennyire minimális kell. a vaj az, ami nekem kávéban pótolja, de ezzel nem nyerek kalóriában és ízben se semmit, csak jobb, mint a semmi. mindenféle tej már gyönge utánzat, pedig sokkal többet teszek bele, ami megint nem jelent kalóriacsökkenést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!