Mit gondoltok a Burger King napi akcióiról, szerintetek is valós alternatívát ad mondjuk az otthoni főzéshez képest?
hát én aluljárós gyros-t se ennék az biztos. nem mondom, hogy sose eszem gyorséttermekben, néha belefér, de szerintem ott már komoly gondok vannak, ha valaki a burgerben akarja a mindennapi étkezését lebonyolítani, bár kinek mire van gyomra/igénye.
nem tudom, milyen gyorsétkezdék mennek csődbe, a külvárosi világvégén lévő hamburgerezők esetleg, de a bugernek, mekinek, kfc-nek akkora bevétele van, hogy átlag ember azt fel se fogja kb. lehet, hogy a sültkrumpli 'csak' plusz 100 forint és baromi olcsónak tűnik, de az előállítási költsége szinte semmi, zsíros, sós, fél óra múlva megint éhes vagy. a mekiben egy kis 0,5-ös ásványvíz 3-400 forint!! a szinte semmit sem tartalmazó saláták 1000 forintnál kezdődnek. a dolgozók bére szánalmasan alacsony, a sorok mégis mindig kígyóznak. szerinted mennyi hasznuk van? lehet, higy egy-egy akciós ajánlat épp nagyon 'olcsónak' tűnik, de csak a többihez kèpest. ezt hívják parasztvakításnak. ha egy négytagú család eszik, minum 4-5 ezer forinot otthagynak, nagyon minimum, annyiból már elég jó kis ebédet össze lehet hozni, ami finom és egészséges és még desszerte is futja.
persze nem azt mondom, hogy a gyorséttermek a sátántól valók, de azért ne éljünk már illúzióban, hogy olcsók és jók és megéri ott enni, mert nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!