Miért nem megy lejjebb a súlyom?
Figyelt kérdés
Számolom a kalóriákat, de van egy kis gond... Ha 1500kcalt eszem egy nap és mozgok is akkor egyszerűen nem fogyok! Ha 1200kcalt vagy kevesebbet eszem és mozgok akkor meg igen... Egy hónapja leragadtam a súlyomnál. De nem bírok már ez alatt enni! Muszáj megennem az 1500kcalt, vagy össze esem. Attól félek valami betegség állhat a dolog mögött. 157cm/73kg 20L2020. szept. 15. 13:25
1/8 anonim válasza:
van, amikor időlegesen megtorpan a fogyás. ne add fel.
próbálj inkább többet sportolni, az hasznosabb, mint kajamegvonással sanyargatni magadat
2/8 anonim válasza:
Mindenképp edd meg azt a mennyiséget, amit kér a szervezeted! És ahogy előttem is tanácsolták, menj rá az intenzívebb edzésre. Nagyon! tudom ajánlani az Intenset programot. Ebben a programban 1600 kalória a megengedett, úgyhogy szerintem nem fog gondot okozni és ha csatlakozol a facebook csoportba, akkor azt is láthatod, hogy ki milyen szép eredményeket ért már el, ezzel a teljesen ingyenes programmal!
3/8 anonim válasza:
Legyél türelmesebb, 1500kcal-val is bőven deficitben vagy. Van amikor hosszabb időre megáll a fogyás, de akár a menstruáció miatti vízvisszatartás is be tud zavarni.
4/8 anonim válasza:
Emeld meg a kalóriát kb 2-300al mondjuk 2 hétre aztán csökkentsd vissza, ez sokszor segít újraindítani a folyamatot. Egy idő után a szervezeted hozzászokik az alacsony kalóriaszinthez és túlélő módba kapcsol. A csaló napok sem véletlen vannak sok diétában. Egyébként az 1200 kalória már lassan az egészségtelen szintet súrolja, ne menj ennyire alacsonyra, főleg úgy nem, hogy mellette mozogsz is.
5/8 anonim válasza:
Az Intensetet én is nagyon ajánlom, a segítségével fogytam és feszesedtem én is. Én a diétáját nem csináltam, csak az edzést, 1500 kalóriával.
6/8 anonim válasza:
Lassú az anyagcseréd. Meg nem 1 hétig kell ezeket csinálni (gondolom nem diétázol sokáig) A fogyásnak be kell indulnia. Még a mozgás sem mindegy,nem mindegy hogy futsz egész nap vagy sakkozol. Vegyél l karnitint és tarts be egy normális diétát vidd be a napi normális kalória mennyiséged, és ne merészelj koplalni, rosszabb az eredmény. Egyél rostosat, magas fehérje tartalmú ételeket. Kerüld a cukrot,sót,fűszereket. Ezek meg kötik a vizet ami plusz kiló. Sok szerencsét ha van kérdés írj.
7/8 A kérdező kommentje:
3 kilót fogytam azóta de nagyon lassan megy a dolog. Remélem lassan beindul.
2020. nov. 12. 09:37
8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként június óta ment le 10 kiló kb.
2020. nov. 12. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!