Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kalória lehet egy sajtos-...

Hány kalória lehet egy sajtos-tejfölös lángos?

Figyelt kérdés

Egész nyáron nem ettem lángost, gondoltam most akkor nyár búcsúztatásnak jó lesz, majd lemozgom. Mérleg nem volt nálam, hogy lemérjem, de gondoltam a kalóriabázis legalább saccolni jó. Egyik találat sem mond többet, 500-600 kalóriánál a sajtos-tejfölösre, pedig szerintem annál bőven több lehet.

Ti mit gondoltok?

2020. szept. 3. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Mekkora volt? Gondolom nem mérted le. Se a feltétet se a tésztát. Így csak saccolni lehet. De a kalóriabázis sem 1000% pontosságú. 500tól akár 800 kalóriáig terjedhet. Milyen sajt, milyen tejföl, milyen olaj, milyen vastag tészta stb.
2020. szept. 3. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen reális ez a kalória, ha meg lemozgod, akkor mindegy is. Nem szabad ennyire kényszeresnek lenni, akár sport nélkül is mondhatod, hogy ez volt a csalónapod, a mai miatt legfeljebb 5dkg-al kevesebbet fogysz.
2020. szept. 3. 17:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen én is ilyesmit saccoltam. Gondoltam megkérdezem és a legnagyobb verzió tudatában fogadom el a mai napot. :)

Tudom, hogy nem szabad kényszeresnek lenni, inkább csak arról van szó, hogy ma nem terveztem edzeni, de mivel rákívántam a lángosra, gondoltam, ha mindenki más is ilyen 800 körülinek veszi, akkor inkább elmegyek ma is, de persze ettől nem fogok eretvágni magamon.

Köszönöm a válaszaitokat.

2020. szept. 3. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
39%

Az a baj, hogy bár a bázis kb 300 kcalnak szamol 100 gramm langost de csak 200-250 grammank van beírva egy darab.

Egyszer egy youtube videóban (vmi lángos kihívás), lemérték, hogy hany gramm és 500ra jött ki. Ami meg 1500 kcal. Vs 600... azért ez már nem mindegy.

2020. szept. 3. 20:44
 5/5 anonim válasza:
22%
Az a baj az ilyen lángos bódékkal hogy a legolcsóbb alapanyagokat veszik meg ( pl. sajt, sonka,tejföl stb..) és ezeknek baromi nagy tápérték anyaguk.
2020. szept. 17. 23:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!