Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Lefogytam, mégis kövérnek...

Lefogytam, mégis kövérnek látom magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Tedd rendbe az elméd
2020. aug. 24. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pszchiológus! Lehet anorexia.
2020. aug. 25. 00:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit fogytál, mennyi idő alatt, elérted a célodat? Az is lehet, hogy az agyad nem fogja még fel a változást. Én 15kg-ot fogytam, nem láttam magamon különösebbet, idő volt, mire lecseréltem a ruhatáram, és leesett, hogy tényleg vékony vagyok.
2020. aug. 25. 03:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, ahogyan az előttem lévő írja. Viszont ajánlom hogy csinálj alakformáló tornát, azzal még ha nem is fogysz (max. 1-2 kilót) de látványosan meg fog változni a tested. [link] (van rajta magyar felirat). Eleinte nem fogod tudni végigcsinálni, de két hét alatt nagy változásokat fogsz látni. Csinálj előtte, utána képeket, így fel fog tűnni. Sok sikert!
2020. aug. 25. 10:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ki fogom próbálni
2020. aug. 25. 17:29
 6/8 A kérdező kommentje:
15 kgt fogytam, még nem a célom. Kb 7 kgt kellene még fogynom, hogy az ideális testsúlyom elérjem. A BMI-m már elvileg most is normál
2020. aug. 25. 17:30
 7/8 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Én normál BMI alá mentem egy évvel ezelőtt. Hidd el, egy idő után már nem éri meg, én kórházba kerültem.. Meg kell barátkozni az arányaiddal, és sporttal kihozni a legtöbbet magadból, csontkollekcióra nem érdemes lefogyni!

2020. aug. 25. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:
6 164 cm vagyok és 53 kg. Sportolok, egyáltalán nem vagyok sem sovány, sem kövér, sem izomtalan. Teljesen normális, sportos alkatom van. A BMI kalkulátor szerint 50-67 ig normális tartományban lenne a súlyom. Hát az igazság az, hogy 67kg-osan olyan kövér lennék, mint a disznó. A BMI kalkulátor semmit nem jelent szinte.
2020. aug. 26. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!