Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így tudok fogyni?

Így tudok fogyni?

Figyelt kérdés
Például ma ettem gabonapelyhet reggelire majd 2 kocka étcsokit, ezután elment edzeni és leégettem 800 kalóriát majd edzés után ettem egy csirkés kebabot este 10 órakor 😬😬 ha jól számolom akkor “maradt rajtam” 300 kalória. Így lehet fogyni és ha igen mennyit mennyi idő alatt szerintetek? 17 éves és 51kg vagyok. 48kg szeretnék lenni, a válaszokat előre is köszönöm

2020. aug. 22. 02:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván tudsz, mert még a tested alapvető működéséhez szükséges kalóriát sem vitted be. Nem tudom, hogy hogy érted a “maradt rajtam” 300kcal-át, de attól tartok, hogy a bevitt-lemozgott kalória, amit nagyon rosszul csinálsz.

Ki kellene számolni a kalória szükségletedet, és azt 300-500kcal-al csökkenteni, ennyit kellene megenned egy nap; ha ez nem éri el az 1200-at, akkor érdemes a mozgással csökkenteni (szigorúan nem az étkezéssel).

2020. aug. 22. 03:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként arra gondoltál már, hogy ne csak fogyj hanem jól is nézz ki? Vagy, hogy egészségesen táplálkozz? Nem megbántásból de így csak kínzod magad.
2020. aug. 22. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Csak így tovább! Köszönöm, hogy segítesz abban, hogy jól menjen az üzlet.

Béla, temetkezési vállalkozó

2020. aug. 22. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Gabonapehely, csoki... kifejezetten fogyókúrás táplálék.

Este 10-kor ettél edzés után? Miért, egész nap edzettél? Milyen mozgásformával sikerült 800 kcal-t égetni?

2020. aug. 22. 11:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Taposással, nem tudom mi a pontos neve. Egy óra alatt simán letudtam taposni 800 kalóriát, köszönöm a válaszokat egyébként, megpróbálok majd változtatni az étkezésen
2020. aug. 22. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, 2,5x ennyit kéne enned
2020. aug. 22. 13:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!