Miért nem tudok fogyni?
Figyelt kérdés
1200 kalória körül eszek minden nap, van hogy kevesebbet van, hogy többet, minden reggel tojással kezdek, az ebéd ami itthon van, délután valami gyümölcsöt szoktam, este pedig teljes kiőrlésű kenyeret zöldségekkel. Figyelek, hogy napi 2l vizet igyak, ezek mellett hetente 4 szer edzek súllyal és sétálok vagy futok. Mégsem indul be a fogyás. Van ötletetek mitől lehet ez?2020. júl. 27. 19:06
1/3 anonim válasza:
Irigyellek, nagyon olcsón tudsz élni!
Bárcsak én se fogynék ha kevesebbet eszem!
2/3 anonim válasza:
Mennyi idő telt el? Magasságod, súlyod, nemed?
3/3 anonim válasza:
Én már tapasztaltam olyat , hogy diétáztam , edzettem és tartottam egy olyan napot amin egy picit csaltam , tehát ettem egy kis édességet és nagy meglepetésemre pár nap múlva megmértem magam és kevesebb volt a súlyom mint ezek előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!